Ona Moja, vesti

Poznati na humanitarnoj večeri.

Sinoć je u kafani Ona Moja održana humanitarna akcija za gradsku organizaciju slepih i slabovidih Beograda. Ljude iz poznatih krugova koje smo sreli u kafani bili su modni kreator Slobodan Bata Spasojević i urednik magazina MOGUL, Dragoljub Gagi Jovanović.

kafana Ona Moja

Fotografisano u Kafana Ona Moja

Bata Spasojević, jedan od naših najcenjenijih modnih kreatora, Srbiju je odavno osvojio, a kako stvari stoje uskoro će i svet. Sinoć su u kafani Ona Moja za muziku bili zaduženi Džoni i Vorkersi, a pravo veče anđela je bilo, jer su se prikupljale donacije za gradsku organizaciju slepih i slabovidih Beograda. Na ovaj način je Ona Moja bar malo olakšala težak materijalni položaj u kome se nalazi ovo udruženje.

Krajem prošle godine na tradicionalnoj manifestaciji Fashio New Year Special uručene su modne nagrade Anny Style Fashion Award najboljim ličnostima koji su obeležili 2013. godinu. Magazin MOGUL, čiji je urednik Dragoljub Gagi Jovanović, proglašen je za najbolji modni magazin, dok je kreator Bata Spasojević, proglašen tada za najboljeg modnog kreatora.

kafana Ona Moja

Fotografisano u Kafana Ona Moja

MOGUL kao reč, označava uspešnu poslovnu osobu ili magnata, koji je sam sagradio i stvorio značajnu poslovnu imperiju. U skladu sa značenjem naziva časopisa, ciljna grupa su uspešne, uticajne, situirane osobe, spremne da investiraju u ideje koje im MOGUL prikazuje na svojim stranicama.

MOGUL magazin se bavi umetnošću, ekskluzivnim turističkim destinacijama, modom, automobilima, nakitom, parfemima, welnesom, gastronomijom, klabingom, antikvitetima, enterijerom i da ne nabrajamo dalje svaku moguću ekskluzivu koja zanima osobe prefinjenog stila.

Pored Dragoljuba Jovanovića, osnivač i urednik časopisa je i poznati dizajner, Bata Spasojević. Kako su se njih dvoje sinoć zabavljali u kafani Ona Moja, možete videti u našoj galeriji fotografija. U utorak 18. februara, u Onoj Mojoj će vas zabavljati neverovatni Marko Bulat.

kafana Ona Moja

Fotografisano u Kafana Ona Moja

Rezervacije za sva dešavanja u ovoj kafani možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online i time obezbediti sebi i svojim prijateljima fenomenalno prestoničko uživanje.

Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda. U iščekivanju vašeg izuzetnog izlaska, pogledajte našu galeriju i uverite se u fantastični provod koji se odvija u kafani Ona Moja.

 

beogradnocu.com