Stefan Braun, vesti

Poznati služe u šanku samo u klubu Stefan Braun.

Vodeći beogradski klub Mr Stefan Braun i ove nedelje nastavlja u punom sjaju.  Humanitarno veče ili veče poznatih, kako ga ljudi još zovu, postalo je zaštitni znak jedinog kluba na devetom spratu, pa je tako i sinoćna žurka obeležena skupljanjem dobrotvornih priloga poznatih ličnosti u šanku. Uz DJ Petra I DJ Bollu, veče je proteklo fenomenalno kao i svake nedelje nedelje u ovom, možda najpopularnijem klubu u Beogradu.

klub Stefan Braun

Fotografisano u Klub Stefan Braun

 

klub Stefan Braun

Fotografisano u Klub Stefan Braun

Na sinoćnoj VIP humanitarnoj žurci u klubu Mr Stefan Braun u centru pažnje, bili su poznati pevači Adil i Ivana Šašić, naše ikone hitova devedesetih Ivan Gavrilović i Baki B3, kao i Nikola Jakovljević Džoni. Ova poznata ekipa, kao i mnoge druge koji se redovno provode u klubu Stefan Braun, i ovog puta su pomogli humanitarnu akciju kluba, i usput uživali u veseloj atmosferi i šarenim koktelima.

klub Stefan Braun

Fotografisano u Klub Stefan Braun

klub Stefan Braun

Fotografisano u Klub Stefan Braun

Naime, tokom čitave naredne nedelje na ovom izvanrednom mestu za provod očekuje vas izuzetan muzički program koji ne smete propustiti. Već večeras možete uživati uz muziku devedesetih na čelu sa DJ Vladom i DJ Bollom. Sreda je rezervisana za special night sa DJ Markom, dok vas u četvrtak očekuje RnB & Hip Hop veče, kada su sa vama Gru i DJ Playa. Petak je definitivno idealna noć za New Club Sound!

klub Stefan Braun

Fotografisano u Klub Stefan Braun

Saturday Night Fever u klubu Stefan Braun predstavlja uvek posećeno dešavanje, koje se završava sve do ranih jutarnjih časova. Interesovanje je iz dana u dan sve veće, a žurke na sve višem nivou. Atmosfera koja vas očekuje, kao i uvek, u Stefan Braunu je neponovljiva!

Ne propustite najspektakularnije prestoničke žurke, već rezervišite svoje mesto na vreme. Uz vaš omiljeni vodiš kroz noćni život Beograda, to možete učiniti jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u popularnom klubu Mr Stefan Braun. U iščekivanju naredne žurke, pogledajte galeriju fotografija. Delić atmosfere biće vam dovoljan dokaz najboljeg prestoničkog provoda.

 

beogradnocu.com