Korčagin, vesti

Slikano u Kafana Korčagin

Poznati u Korčaginu.

Kafana Korčagin je u petak bila stecište dobrog provoda, pa su se u najboljem provodu obrele i naše slavne ličnosti, Ivana Maksimović i Saša Dragić.

Najpre ćemo pomenuti damu, sigurni smo da se Saša Dragić neće ljutiti zbog toga. Dakle, naša reprezentativka u streljaštvu, Ivana Maksimović provodila se do kasno u noć. Igrala je i pevala i sigurno je imala razlog za slavlje. Podsetimo, lepa reprezentativka je osvojila srebrnu medalju na disciplini MK puška trostav na Olimpijadi u Londonu. Ćerka proslavljenog srpskog strelca Gorana Maksimovića, osvajača zlatne medalje u Seulu 1988. godine, donela je 100. medalju Srbiji i tako ušla u istoriju domaćeg spotra. Baš ta disciplivnovana sportiskinja i svakako budućnost Srbije u streljaštvu, dala je sebi malo oduška i prepustila se noćnom žvotu u popularnoj kafani Korčagin.

Ivana Maksimovic

Slikano u Kafana Korčagin

Istog dana, ali za drugim stolom, provodio se i proslavljeni kompozitor Saša Dragić. On se u svom stilu, pojavio u lepom odelu sa širokim osmehom i tako se provodio i pevao takođe do jutra. Da podsetimo, Saša Dragić se proslavio kao mendžer grupe "Bajaga i instruktori" sa kojima je sarađivao na taj način punih deset godina. Kasnije se kao kompozitor proslavio u hitovma Željka Samardžića, a sarađivao je i sa grupom Van Gog, Amadeus Bend, Crvena Jabuka i sa pevačima kao što su Dženanan Lončarević, Đorđe Marjanović, Dejan Matić, Dara Bubamara, Tijana Dapčević, i mnogi drugi. Sve se to odvijalo u kafani Korčagin, koja pre svega zrači toplom kafanskom atmosferom koja podseća na kafane iz prošlog veka. Ta draž je verovatno motiv dolaska svih ljudi u ovu kafanu, a sa njima i poznatih ličnosti. Ni one, koliko god bile poznate i profesionalne, nisu imune na dobar kafanski provod.

Sasa Dragic

Slikano u Kafana Korčagin

Ako ste i vi ljubitelj kafane u koju možete svratiti ujutru posle pijace i ostati u njoj do sledećeg jutra, vrata su vam širom otvrena. Sajt beogradnocu.com uvek prati najbolja mesta u Beogradu, pa je za vas slikao i provod u kafani Korčagin.

 

beogradnocu.com