Kabare 13, vesti

Poznatima nikad dosta provoda.

Dušanka Dekić Beba, članica grupe “Beat Street”, provodila se sinoć u popularnom prestoničkom klubu Kabare 13. Grupa Beat Street, nastala je devedesetih i bila je jedna od najpopularnijih dance grupa na ovim prostorima. Njihovi hitovi, danas se puštaju po beogradskim klubovima.

Fotografi potala beogradnocu.com “uhvatili” su sinoć, pored ekstremno dobre atmosfere, mnoštva raspoloženih gostiju, i sjajne energije, i Dušanku Dekić Bebu, koja je devedesetih bila jedna od najpoželjnijih pevačica, ali i plesačica, sa estrade. Dušanka Dekić Beba prepustila se svim čarima kluba Kabare 13, i dozvolila da je muzika ponese.

klub Kabare 13

Fotografisano u Klub Kabare 13

Ona nije skrivala oduševljenje klubom Kabare 13 i neverovatno se dobro provodila, što se uostalom vidi i na fotografijama, iz kojih jednostavno isijava zadovoljstvo i uživanje. Činjenica da klub Kabare 13 vodi računa i o najsitnijem detalju kada je usluga, kao i vaš provod, u pitanju, doprinosti tome da se mnoštvo poznatih ovde rado provodi, ali i rado vraća po još dobre atmosfere.

klub Kabare 13

Fotografisano u Klub Kabare 13

Klub Kabare 13 nesumnjivo postaje imperativ prestoničkog provoda, tako da na ovom mestu, sudeći po dosadašnjim dešavanjima, možete očekivati samo spektakl, vrhunski provod i nezaboravno uživanje. Proverite i vi zašto je klub Kabare 13 jedno od omiljenih mesta za provod poznatih ličnosti.

klub Kabare 13

Fotografisano u Klub Kabare 13

Da ne biste propustili izuzetna dešavanja koja slede, obezbedite svoje mesto na vreme zbog jako velikog interesovanja. Rezervacije za sva dešavanja u klubu Kabare 13 možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com. Svoj najluđi provod možete osigurati putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne.

A u iščekivanju ovih fenomenalnih dešavanja pogledajte našu galeriju fotografija, koja će vas nesumnjivo inspirisati da upravo klub Kabare 13 bude vaš izbor za noćni izlazak ovog vikenda, ali i u buduće. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najinteresantnije novosti o vodećim prestoničkim mestima i dešavanjima koja ne smete propustiti.

 

beogradnocu.com