Parlament, vesti

Prava ludnica u Parlamentu.

Klub Parlament ovog vikenda priprema pravi spektakl za sve posetioce. Očekuju vas najbolje prestoničke žurke, uz vrhunsku muziku i neverovatnu energiju koja će se širiti iz miks pulta, za kojim će DJ-evi predstaviti potpuno novi vid zabave.

U petak 25. oktobra,  klub Parlament biće idealno mesto za sve ljubitelje kvalitetnog mash-up zvuka. Očekuju vas najveći hitovi stranih izvođača, žanrovski usmereni na R’n’B i House muziku, uz dosta mainstream-a. Pravi beogradski klaberi već odavno prepoznaju ovo mesto kao najveću atrakciju beogradskog noćnog provoda, a na vama je da proverite zašto.

klub Parlament

Fotografisano u Klub Parlament

Subota će takođe  biti vrhunsko veče za provod u klubu Parlament. Naime, svi posetioci moći će da uživaju u Run The Twerk uz jednog od najtraženijih beogradskih DJ-eva, koji je širokoj publici poznat pod imenom Architect. Redovni gosti takođe znaju da je ovo najveća R’n’B, Hip-hop žurka subotom u prestonici, gde će vašu maštu zagolicati različiti performansi i dance nastupi.

Međutim, to nije sve! Posebno za ovaj vikend: SUGAR FOG NIGHT Ljuba The King, atraktivni barmen kluba Parlament, kao prvak Srbije i četvrti u svetu po pravljenju koktela, služice Candy Cocktails, koji će gostima biti dostupni po regularnim cenama. Na meniju će takođe biti i žele šotovi, alkoholne šećerne pene i alkoholni kolači.

klub Parlament

Fotografisano u Klub Parlament

Da je u Parlamentu uvek ludnica svedoče fotografije u našoj galeriji. Fotografi portala beogradnocu.com pobrinuli su se da vam na što verniji način prenesu atmosferu iz ovog kluba. Pogledajte, i ukoliko vas tekst nije inspirisao da posetite Parlament, fotografije sigurno hoće!

klub Parlament

Fotografisano u Klub Parlament

Ne propustite najspektakularnije prestoničke žurke, već rezervišite svoje mesto na vreme. Uz vaš omiljeni vodič kroz noćni život Beograda, to možete učiniti jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u klubu Parlament.

 

beogradnocu.com