vesti

Pravac na odmor u srpski Meksiko.

Splav Acapulco postaće vaše stecište noćnog provoda od večeras pa nadalje. Iako se grad Acapulco nalazi na tihookeanskoj obali Meksika, beogradski splav Acapulco nije ništa drugačiji. On je naša značajna luka i centar dobrog provoda.

splav Acapulco

Fotografisano na Splav Acapulco

Neša Jovanović i Dara Milivojević rezervisaće trajno raspoloženje za vaše najdublje emocije koje će kipeti na ovom splavu svaku noć. Kakvo vas ludilo večeras 27. februara čeka sa Nešom i Darom, ne možete ni da pretpostavite jer će vas takav tornado ludog provoda sustići da nećete znati šta vas je snašlo. Ukoliko ste sprečeni večeras da se družite sa splavom Acapulco, ne očajavajte. On vas čeka na istom mestu i narednog dana,u petak kad će nastupiti šarmantni Marko Žujović i atraktivna Ivana Bojanović.

splav Acapulco

Fotografisano na Splav Acapulco

Ivana Bojanović je svoje glasovne mogućnosti demostrirala u više navrata. Takmičila se u Prvom glasu Srbije, snimila singl “Neka mi je” i postala imperativ sjajnog noćnog provoda. Odlično vlada različitim žanrovima. U njenom repertoaru ima i zabavnih i narodnih pesama. Marko Žujović zato ima jedan od najleših muških glasova. Ovog sjajnog interpretatora mnogi znaju po singlu “Još ti srce ludo veruje”. Svojim glasom i harizmom čari i pali noćnim životom Beograda, a peva uglavnom narodnu i zabavnu muziku

Jedno je sigurno, zagarantovan je fantastičan provod. Zato ne propustite ovaj spektakl!

Već u subotu, 01. marta, na splavu Acapulco će Aleksandar Petrović i Katarina Didanović napraviti potpuni haos. Katarina Didanović je jedna od najlepših i natalentovanijih takmičara iz Zvezda Granda. Ova mlada dama takmičila se u dva navrata i oba puta pokazala da sjajno peva i da za nju ne postoji žanr u kom se ne snalazi. Najviše peva narodni repertoar, dok Aleksandar Petrović ima jako šarmantnu boju glasa, koji je na momente jako dubok i autentičan. Sjajno peva, mnogi ga znaju po singlu “Sve me boli”. U njegovom repertoaru ima dosta kafanskih pesama, a sjajno se snalazi i u numerama novijeg datuma. Mnogo zabavnih numera, narodnih i šta god vam padne na pamet, vas očekuje ove subote na Acapulcu.

splav Acapulco

Fotografisano na Splav Acapulco

Ne propustite da budete deo ovog sjajnog vikenda i atmosfere koju ćete kasnije dugo prepričavati! Opustite sva svoja čula i provedite se zaista izvanredno.

Galerija fotografija portala beogradnocu.com krije najbolje dokaze provoda na Acapulcu. Naši fotografi se uvek rado ovde provode i beleže najinteresantnije momente. Rezervacije za sva dešavanja na splavu Acapulco možete izvršiti putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice –beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 i 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima za vaš izlazak.

 

beogradnocu.com