vesti

Pravi izbor.

Ko misli da se dobro provede ove nedelje neka svrati u klub Bella Casa!  Bella Casa se nalazi na atraktivnoj lokaciji, u ulici Bulevaru Kralja Aleksandra 240 i nudi vam veoma moderan enterijer i vrhunski provod koji će uzburkati sva vaša čula.

klub Bella Casa

Fotografisano u Klub Bella Casa

Svake srede, petka i subote ovaj lokal predstavlja fantastičan klub sa neizmerno dobrim provodom od 22 h, pa sve do ranih jutarnjih sati. Ostalim danima radi kao kafe do 1 sat iza ponoći.

Ove srede, 29. januara pevaće vam Neša i Toni, crnogorac i bosanac koji će zajedno napraviti fantastičnu atmosferu i gantovano dobru zabavu kakvu ne možete da zamislite. Spremite se za nešto neočekivano i pravo boemsko uživanje samo u klubu Bella Casa. Četvrtak je dan za Deni Bonestaj, koji će vas zagrejati za fenomenalnu Vanju Zelenski i Status Bend koji će vam ulepšati veče i prirediti provod za pamćenje.

klub Bella Casa

Fotografisano u Klub Bella Casa

Ukoliko klub Bella Casa bude vaš izbor, nećete se pokajati, jer je ovde atmosfera uvek zagrejana, a gosti veoma raspoloženi.  U subotu 01. februara vas očekuje Rok Veče i sastav “Odeljenje13”, za dobro razdrmavanje i zagrevanje ove zime.

klub Bella Casa

Fotografisano u Klub Bella Casa

Rezervacije za sva dešavanja u klubu Bella Casa možete izvršiti putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima za vaš izlazak. Pored vesti o svim novitetima koji vas očekuju na beogradskim mestima za provod, na našem portalu možete pronaći i dokaze najboljeg provoda, odnosno pogledati našu galeriju fotografija i videti šta su naši fotografi zabeležili svojim objektivima.

 

beogradnocu.com