vesti

Pravi merak u kafani Bakara.

Večeras u kafani Bakara na Adi, zabavljaće vas Bakara Bend, koji će vas oboriti s nogu. Pored izvanrednog muzičkog repertoara ovih fenomenalnih izvođača, očekuje vas zagarantovano dobar provod i prava uživancija.

kafana Bakara

Fotografisano u Kafana Bakara

U petak 15. novembra, održaće nastup Saša Katančić, zajedno u pratnji sa kolegom Miroslavom Ilićem. Upoznajte pravi kafanski noćni život, a sigurni smo da ćete svako veče u kafani Bakara zauvek nositi u najlepšem sećanju. Stoga krenite sa društvom u Bakaru na Adi jer su Saša i Miroslav za vas spremili posebno veče puno muzike, pesme i igre. Oni će se veseliti sa vama sve do sitnih sati i prirediti vam nezaboravan provod kakav do sada još niste videli.

kafana Bakara

Fotografisano u Kafana Bakara

Bakara, nova kafana na Adi, privukla je veliki broj gostiju za veoma kratak period.
Ono što se posebno ističe u kafani Bakara jeste beskrajno poštovanje svojih gostiju, koji se uvek rado vraćaju po najbolji kafanski provod u Beogradu. Prilikom posete kafani Bakara možete uživati sa svojim prijateljima do ranih jutarnjih časova i iskusiti jedinstveni i neponovljivi provod, u atmosferi koja je uvek za pamćenje. Pored svih navedenih pogodnosti još jedna prednost kafane Bakara u odnosu na ostalu beogradsku boemsku ponudu jeste gajenje tradicije niskih cena. Sa vrlo malo novca u kafani Bakara se možete provesti zaista vrhunski. Izbor pića je vrlo veliki, a osoblje izuzetno profesionalno, sa uslugom koja je veoma visokom nivou.

kafana Bakara

Fotografisano u Kafana Bakara

Rezervacije za sva predstojeća dešavanja u kafani Bakara možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ne propustite najbolji provod u gradu!

 

beogradnocu.com