Kapetanov Bunar, vesti

Pravi merak u kafani Kapetanov Bunar.

Kafana Kapetanov Bunar zauzela je visoko mesto na lestvici najkvalitetnijih noćnih provoda u prestonici. Ovo starogradsko luče postalo je prepoznatljivo po tamburaškim hitovima i nezaboravnim starogradskim pesmama koje ruše sve barijere između generacija i muzičkih ukusa.

kafana Kapetanov Bunar

Fotografisano u Kafana Kapetanov Bunar

U kafani Kapetanov Bunar, repertoar hitova je upravo kao bunar kojem se ne vidi dno. Muzičari dobro znaju da podiđu publici i zasviraju baš ono što gosti vole, nastupaju pet dana u toku nedelje.

Utorkom prelepa Dejana Erić i Bravo bend sviraju i pevaju sa vama do zore. Ovaj sastav fenomenalnih profesionalaca oseti svaku pesmu i svakog gosta. Utorkom u kafani Kapetanov Bunar za kariraranim stolnjacima smenjuju se note i čaše, svi su veseli i pevaju zajedno sa muzičarima koji dobro poznaju boemski repertoar i uvek iznenade one koji prvi put svrate u kafanu Kapetanov Bunar.

kafana Kapetanov Bunar

Fotografisano u Kafana Kapetanov Bunar

Sredom vaše muzičke želje već tradicionalno izvode Džoni Jakovljević i Workersi. Ovaj sastav simboličnog naziva radi do zore. Džoni peva najlepšim devojkama na uvce, kojih u noćnom provodu koje nudi kafana Kapetanov bunar nikada ne manjka. Harizmatični momci cepaju najpoželjniji repertoar, oduševljavaju publiku koja ne zna kada je kraj igri, pesmi i uvek najboljem raspoloženju.

Četvrkom sa vama su Sanja Milenković i Stefan Jakovljević, legendarni dvojac već provereno pravi najbolju boemsku atmosferu četvrtkom. Stolovi su puni, pesma se vije do sitnih sati i publika ih uvek zove na bis jer znaju šta je prava pesma i pravi merak. Sa Sanjom i Stefanom svaki četvrtak je prava boemska iluzija, vraćaju duh naših boemskih predaka i kroz najvoljenije note golicaju vaša znatiželjna srca.

Petkom vas uveseljava Milano bend koji zna da pogodi pravo u žicu. Ljubitelji kafane već dobro znaju da je u kafani Kapetanov Bunar petak rezervisan za naj, naj provod i uvek su tu na pravom mestu.

kafana Kapetanov Bunar

Fotografisano u Kafana Kapetanov Bunar

Subotom nastaje pravi haos jer sa vama u kafani Kapetanov Bunar je Haos bend koji donosi ludu atmosferu i uveseljava vaša srca. Ako volite starogradske pesme, boemsku atmosferu i provode koji se prepričavaju, morate posetiti kafanu Kapetanov Bunar.

Rezervišite svoje mesto na vreme i obezbedite sebi i svojim prijateljima jedinstven provod. To možete učiniti vrlo jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda. Ne propustite jedinstveno uživanje.

 

beogradnocu.com