Lepeza u Perperu, vesti

Pravo ludilo u kafani Zorice Marković.

Uz sjajan muzički repertoar, prelep ambijent, dobru energiju i još bolje devojke, spektakl do sada nije izostao. Novootvorena kafana Lepeza u Perperu, inače kafana naše velike estradne zvezde Zorice Marković, već je prvim dešavanjima koje je priredila svojim gostima pokazala da preti da postane jedno od najpopularnijih mesta za noćni kafanski provod.

kafana Lepeza u Perperu

Fotografisano u Kafana Lepeza u Perperu

Idealan način da se uverite u to koliko je ova kafana fantastična, jeste da je i sami posetite. Savršena prilika za to su ponedeljak 2. februar, ili pak utorak, kada će vas zabavljati Lepeza bend sa pevačima.

Ni u sredu 4. februara ne biste smeli da propustite uživanje u kafani Lepeza u Perperu, ukoliko ste ljubitelj kafanske atmosfere. Za sve prisutne pevaće atraktivna mlada Zvezda Granda - Jelena Gerbec, koja svojom pojavom oduzuma dah. Sa njom će nastupiti i njen kolega iz pomenutog pevačkog takmičenja - Sloba Đurković. Atmosferu će dodatno začiniti i Koko bend, svojom sjajnom muzikom.

U četvrtak 5. februara nastupiće Andrija Markovic Aki i Grand bend, dok je petak 6. februar rezervisan za Milančeta Radostavljevića i neponovljivi Lepeza Bend. Subota će takođe biti idealan dan za provod jer vas očekuje potpuno luda žurka sa sastavom Od Nirvane do Silvane. Spektaklu će doprineti i trubači, kao prelepe trbušne plesačice.

kafana Lepeza u Perperu

Fotografisano u Kafana Lepeza u Perperu

Vaš portal beogradnocu.com uvek je tu da Vam olakša snalaženje u burnom noćnom životu Beograda i da vas uputi isključivo na ono najbolje. Da ne biste propustili najbolja gradska dešavanja, pobrinućemo se mi!

kafana Lepeza u Perperu

Fotografisano u Kafana Lepeza u Perperu

Rezervacije možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u kafani Lepeza u Perperu, za koje ćete naravno prvi saznati, ukoliko nas budete redovno pratili.

Sa vama će se provoditi i fotografi portala beogradnocu.com jer oni nikada ne propuštaju najbolje žurke. Svojim objektivima beležiće najinteresantnije momente vašeg provoda. Do tada, pogledajte našu galeriju, koja će vas nesumnjivo inspirisati da posetite mesta koja vam beogradnocu.com preporučuje i budete deo fantastičnog provoda.

 

beogradnocu.com