vesti

Pravo vreme za radost.

Ukoliko želite da vas količina radosti ostavi bez daha, posetite kafanu Kafanica Radost. Do kraja nedelje na ovom izvanrednom prestoničkom mestu očekuje vas spektakularan provod, uz muzičare koji će probuditi svaše najskrivenije emocije.

kafana Kafanica Radost

Fotografisano u Kafana Kafanica Radost

Četvrtak 30. januar idealno je veče za uživanje uz Aleksandra i Đorđa Rakića, koji će garantovano izazvati uživanje za sva vaša čula i učiniti da se provedete bolje nego ikada, prepuštajući se njihovoj izvanrednoj muzici. Samo dan nakon ovih sjajnih momaka, u petak 31. jauara, pravi spektakl u kafani Kafanica Radost napraviće Boris Čolić, u pratnji neponovljivog Cool Benda.

Subota 1. februar rezervisana je za maksimalnu radost uz Radosne Tamburaše. Na repertoaru će biti prelepe starogradske i kvalitetne narodne pesme, a sevdah neće izostati. Prepustite se vrhunskom uživanju.

kafana Kafanica Radost

Fotografisano u Kafana Kafanica Radost

Kafana koja u svom nazivu otkriva povod okupljanja gostiju, kutak je za sve radosne ljude najrazličitijih ideja i maštanja. Koncept svake večeri je drugačiji, pa ljudi različitih profila i ukusa ovde mogu uživati i provoditi se maksimalno dobro do ranih jutarnjih časova, u uvek pažljivo odabranoj muzici. Koji god dan da odaberete, ono što je sigurno dobar provod neće izostati. Ne propustite jedinstveno uživanje, uz zaista vrhunsko osoblje i uslugu na svetskom nivou.

kafana Kafanica Radost

Fotografisano u Kafana Kafanica Radost

Vaš portal beogradnocu.com uvek je tu da Vam olakša snalaženje u burnom noćnom životu Beograda. Kao i uvek, da ne biste propustili najbolje gradske događaje, rezervacije za sva dešavanja možete izvršiti upravo ovde: putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u kafani Kafanica Radost.

Sa vama će se provoditi i fotografi portala beogradnocu.com jer oni nikada ne propuštaju najbolje žurke. Svojim objektivima beležiće najinteresantnije momente vašeg provoda. Do tada, pogledajte našu galeriju, koja će vas nesumnjivo inspirisati da posetite neko od mesta iz naše ponude. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije vezane za vodeća prestonička mesta za noćni provod.

 

beogradnocu.com