vesti

Pravoslavna žurka u kafani Fenjer.

Srpska Nova godina u kafani Fenjer za samo 500 dinara i uz Absolut Band učiniće da ovo veče bude naprosto veličanstveno. Ne verujete, dođite i proverite, da po standardnim niskim cenama, možete da doživite najbolji doček decenije, koji će se izdvajati i razlikovati od svega što ste do sada imali prilike da vidite i doživite.

kafana Fenjer

 Fotografisano u Kafana Fenjer

Kafana Fenjer će se postarati da vaša euforična Nova godina bude ostvarenje svih novogodišnjih fantazija uz Absolut Band, rodiće se raspoloženje koje je bolje od najboljeg i koje će pamtiti svi koji 13. januara dođu do kafane Fenjer na  i dožive Novu godinu po ugledu na svetske spektakle.

kafana Fenjer

 Fotografisano u Kafana Fenjer

Kafana Fenjer, ne bi bila to što jeste da nije uvek prepuna sjajnih iznenađenja taj trend ni ovoga puta nije izostao Specijalna nagrada za "Veselu devojku", odnosno onu koja je najveselija, koja dobro igra, dobija od kafane Fenjer pesmu  kafane, odnosno himnu, dobija turu pića za ceo njen astal, besplatno šišanje, feniranje i manikir. Absolut Band, raspršiće raspoloženje, pozitvne vibracije, novogodišnje konfete i zanosnu energiju, ova Nova godina je sve ono što vam treba a kafana Fenjer, je fenjer koji isijava za najbolje i najzanosnije provode, kakav će biti i ovaj i zato ga ne smete propustiti.

kafana Fenjer

Fotografisano u Kafana Fenjer

Rezervišite svoje mesto za doček Sprske Nove Godine u kafani Fenjer. To možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com. Svoj najluđi provod možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Vršimo besplatnu dostavu karata na željenu adresu, bilo da živite u inostranstvu, ili u Srbiji. Takođe, postoji i mogućnost plaćanja i preko računa.

 

beogradnocu.com