Složna Braća, vesti

Pravoslavni doček u Složnoj Braći.

Idealan način da provedete srpsku Novu,ali i da doživite vrhunski kafanski provod,jeste da dođete u kafanu Složna Braća. U ovoj izuzetnoj prestoničkoj kafani očekuje Pravoslavna Nova godina i žurka za pamćenje.

kafana Složna Braća

Fotografisano u Kafana Složna Braća

Pevaće vam Nikola Vasović, već poznat javnosti po svom fenomenalnom glasu i najboljoj atmosferi koju pravi. Ukoliko ste propustili doček Nove godine u kafani Složna Braća, ne dozvolite sebi da prospustite srpsku, po ceni od samo 800,00 dinara. U cenu spada ulaz u kafanu i jedno piće po izboru. Osim toga, kakav je domaćin vaša omiljena kafana ako vas ne počasti jednom turom pića na račun kuće, tako da se to podrazumeva, samo u Složnoj Braći. Nikola Vasović će kafanskim hitovima učiniti sve da vam ova noć bude nezaboravna.

kafana Složna Braća

Fotografisano u Kafana Složna Braća

Sutradan, nakon sjajnog dočeka, u utorak vas čeka Miloš Trninić Trna da vam ulepša veče. Trna će u svom prepoznatljivom stilu atmosferu u Složnoj Braći dovesti do tačke ključanja. U sredu 15. januara, za vaš maksimalno dobar provod, pobrinuće se Oriental Bend.

O tome da spektakl u kafani Složna Braća nikada ne izostaje svedoče i fotografije u našoj galeriji. Budući da fotografi portala beogradnocu.com ne propuštaju najbolje žurke u gradu, sa vama će se provoditi i za srpsku Novu godinu. U iščekivanju vašeg izlaska, pogledajte našu galeriju i pripremite se za pravo ludilo.

kafana Složna Braća

Fotografisano u Kafana Složna Braća

Iz kafane Složna Braća očekuju gužvu tako da morate rezervisati na vreme.  Rezervacije za doček srpske Nove godine, kao i za sva predstojeća dešavanja u kafani Složna Braća možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda. Vršimo besplatnu dostavu karata na željenu adresu, bilo da živite u inostranstvu, ili u Srbiji. Takođe, postoji i mogućnost plaćanja i preko računa.

 

beogradnocu.com