vesti

Praznici sa Kafanicom Trg.

Sutra samo za vas u predivnom ambijentu kafane Kafanica Trg, sledi jedno predivno iznenađenje. Naime, za sve pripadnice lepšeg pola besplatno piće do 22:30 h, promocija rakije i Paulaner točenog piva.

kafana Kafanica Trg

Fotografisano u Kafana Kafanica Trg

Sve dame sutra istinski mogu da uživaju, uz ova lepa iznenađenja i ozvučene tamburaše koji će se svojski potruditi da sviraju kao nikada do sada, žestoko, lepo i boemski i to sve za svoje drage goste u predivnoj Kafanici Trg. Sjajna žurka vas čeka, dobre vibracije, meračka atmosfera sve da se osećate praznično i posebno samo u vašoj omiljenoj kafani Kafanica Trg.

kafana Kafanica Trg

Fotografisano u Kafana Kafanica Trg

U četvrtak se sa vama veseli Bend Milana Ankića, do 22:30 h obezbeđena su dva koktela gratis za dame i u toku će biti promocija Paulaner točenog piva. Oduševiće vas sve što je za vas pripremio Bend Milana Ankića u kafani Kafanica Trg i bićete opčinjeni svakom notom koju odsviraju, besprekornom uslugom i divnim cenama po vašoj meri.

Četvrtak je baš dan za Kafanicu Trg. U petak vas čeka nikad bolji Libertas bend, ovaj put sa pevačicom i promocija rakije, što je razlog više da svoje poverenje poklonite baš ovom provodu i vama vernoj kafani Kafanica Trg. Libertas bend će se potruditi da vam upriliči sjajno veče, svaka pesma če biti poziv na igru i radost i to u najboljem stilu kako i dolikuje svim voljenim gostima kafane Kafanica Trg.

kafana Kafanica Trg

Fotografisano u Kafana Kafanica Trg

U subotu sa vama su ozvučeni tamburaši, svi koji vole pravu kafansku pesmu, treba da dođu u subotu u Kafanicu Trg i opuste se i razonode uz najbolje note pravih majstora tamburaške muzike. Oduševljenje sigurno neče izostati, jer sve što se odvija u kafani Kafanica Trg osmišnjeno je baš za vas.

Rezervišite nezaboravan provod u kafani Kafanica Trg putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Naša galerija fotografija pomoći će vam da se odlučite baš za ovu kafanu i mi vas čekamo tamo jer znamo gde je najbolje.

 

beogradnocu.com