vesti

Praznična euforija u kafani Kućerak.

Na pragu nam je i srpska Nova godina i u isčekivanju najluđeg provoda valja se dobro zagrejati. U kafani Kućerak, misle na vaše euforično raspoloženje i neguju dobar provod kao uvod za najluđu noć 13. jaunuara, tako vas sutra i prekosutra uveseljava uvek fantastični Apollo Bend, najbolji od najboljih sa njima je uvek ludo i vrelo.

kafana Kućerak

 Fotografisano u Kafana Kućerak

Kafana Kućerak nikada ne prestaje da vas iznenađuje te je tako za dame pripremljena Medovača dobrodošlice i to gratis, u svim vrstama rakije možete  uživati po ceni od 110 dinara, a Johnnie Walker, Smirnoff vodka, Ballantines za vas su spremni za svega 140 dinara.

Kućerak vino čeka vaše fenomenalno raspoloženje za 650 dinara. Provešćete se kao nikada do sad jer kafana Kućerak priprema najluđu atmosferu sa Apollo Bendom koji će vas dovesti do hedonističke euforije i taj provod ćete pamtiti dok ste god živi.

kafana Kućerak

Fotografisano u Kafana Kućerak

Najotmenija kafanica u gradu, kafana Kućerak za svega 300 dinara priprema fenomenalan doček srpske nove godine za sve ljubitelje najboljeg provoda u gradu, izneneđenjima sa kafanom Kućerak nikada kraja, te ćete najluđu noć provesti sa fenomenalnim Apollo Bendom koji zna kako da napravi najbolju od najboljih atmosfera i zato se uvek vraćate u ovu fantastičnu, slatku, tako posebnu i neponovljivu, nadasve divnu kafanu Kućerak. Za novogodišnju noć, garderoba se ne plaća, samo za vaše vrhunsko raspoloženje sve rakije su 110 dinara, a Johnnie Walker, Smirnoff, Ballantines 140 dinara.

kafana Kućerak

Fotografisano u Kafana Kućerak

Kafana Kućerak je idealan izbor za svaki vaš izlazak rezervaciju možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život  prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Mi za vas pripremamo najsvežije i najatraktivnije informacije vezane za noćni život Beograda, a kafana Kućerak je uvek na listi najatraktivnijih, mi smo to proverili i zabeležili, vi ste na potezu!

 

beogradnocu.com