vesti

Prednovogodišnje iznenađenje na splavu Acapulco.

Sinoć je na splavu Acapulco vladala neponovljivo dobra atmosfera, što možete videti i na fotografijama. Fotografi portla beogradnocu.com ne propuštaju najbolja gradska dešavanja, pa su sinoć svojim objektivima na splavu Acapulco “uhvatili” mnoštvo poznatih ličnosti u ludom provodu.

splav Acapulco

Fotografisano na Splav Acapulco

Farmer Miroslav Pržulj odnosno Lepi Mića nije skrivao oduševljenje splavom Acapulco i sjajnim provodom koji se ovde odvijao. Provodio se u društvu prijatelja i vidno maksimalno uživao. Ništa manje raspoložen bio je i njegov „kolega“ iz Farme Ivan Marinković. Bivši muž Goce Tržan bio je potpuno opušten i iskoristio svaki trenutak da se vrhunski obro provede. Na splavu Acapulco provodila se i folk pevačica Suzana Perović, seks-bomba ondašnje jugoslovenske muzičke scene. Prisutna je bila i Divna Karleuša, majka dive Jelene Karleuše, kao i Džidža, Simonida i mnogi drugi.

splav Acapulco

Fotografisano na Splav Acapulco

Splav Acapulco za svoj provod odabrala je i finalistkinja emisije “Prvi Glas Srbije” i “Tvoje Lice Zvuči Poznato” koje su se emitovale na televiziji Prva, atraktivna pevačica Sara Jovanović. Muški deo gostiju splava Acapulco bio je oduševljen njenim prisustvom, a ona je svojim šarmom i harizmom učinila da noć na ovom prestoničkom mestu za provod bude još bolja.

Čitavim splavom vladalo je dobro raspoloženje i pozitivna energija. U vazduhu su bile sjajne vibracije, a izvanredna muzika držala je sve goste na nogama do ranih jutarnjih časova.

splav Acapulco

Fotografisano na Splav Acapulco

Proverite i vi zašto se poznati provode na splavu Acapulco! Zbog velikog interesovanja izvršite svoje rezervacije na vreme za sva predstojeća dešavanja u Novoj godini. To možete učiniti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda. Ne propustite jedinstveno uživanje i vrhunski prestonički provod na svetskom nivou.

 

beogradnocu.com