vesti

One to One, hoteli po ukusu Srba!

U moru hotela koji su tokom poslednjh decenija izgrađeni u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, jedan lanac se izdvaja. One to One grupacija poseduje hotele u Emiratima, ali i u Maroku, Libanu, na Tajlandu i u još nekoliko zemalja. Ipak, One to One – The Village u Abu Dabiju, na svega dvadesetak minuta vožnje od aerodroma, izdvaja se po mnogo čemu. Za razliku od većine hotela u Emiratima sa 20 i više spratova, „The Village“ hotel se se sastoji od više vila sastavljenih u celinu. Svaka trospratna vila poseduje sopstveni bazen na krovu, a ispred teretane i spa centra nalazi se i veliki zajednički bazen okružen ležaljkama.

Lobi hotela

Lobi hotela

Spoljni bazen

Spoljni bazen

Za gurmane i sladokusce!

Hotel One to One The Village prava je oaza za ljubitelje dobre hrane, a sa svojom lepezom restorana može da parira i rizortima najvećih svetskih hotelskih lanaca.

TVC Terrazza je italijanski bistro sa velikim izbrom jela italijanske kuhinje. Ovaj restoran u Abu Dabiju je poznat kao mesto odličnog provoda, pa lokalno stanovništvo, ali i brojni posetioci u večernjim satima, uz šišu, uživaju u muzici i trbušnom plesu.

Ljubitelji burgera definitivno će pronaći nešto za sebe u američkom bistrou, inače prvom u Abu Dabiju.

Gosti koji se opredele za azijsku kuhinju, u filipinsko-japanskom restoranu pronaći će više desetina različitih specijaliteta.

Ni ljubitelji ribe i morskih plodova neće ostati kratkih rukava, budući da se u libanskom restoranu svakodnevno može uživati u velikom izboru sveže ribe i morskih plodova koje za svoje potrebe iz mora svakodnevno, hotelskim brodicama, izvlače zaposleni u ovom restoranu.

Amerikan bistro

Amerikan bistro

Filipinsko-japanski restoran

Filipinsko-japanski restoran

Ono što je jako bitno je da ima dosta otvorenih radnih mesta za zaposlenje. Svi zainteresovani koji tečno govore engleski jezik mogu da apliciraju za neku od pozicija u kompaniji „One to One“ u Emiratima, a menadžment hotela naročito je zainteresovan za upošljavanje mladih ljudi iz Srbije.

Za više informacija saznajte više na ovom linku.

 

izvor: pressserbia.com

 

beogradnocu.com