Kolumne, Seks, vesti, Zanimljivosti

Preljuba putem socijalnih mreža je poželjna? Odnedavno je sve više zagovornika iz reda stručnjaka (bračni terapeuti, seksolozi, psiholozi) koji tvrde da je preljuba na nov način podjednako često i spas za već uzdrmanu vezu.

Preljuba putem drustvenih mreza je pozeljna

Prema njihovom mišljenju preljuba je pomogla da se izbegne razvod ili raskid, jer je zajednički partnerski život obogatila novim spoznajama, omogućila bolje međusobno razumevanje, ili je u najmanju ruku sama po sebi „ventil“ koji reguliše stepen prihvatljivosti u okviru braka ili veze.

Naime, iz Kanade je u Evropu stigao portal Ashley Madison! Tu svi "papučari" i zanemarene ili omalovažene žene mogu pronaći srodnu dušu sa kojom bi prevarili supružnika ili dugogodišnjeg partnera. Brak ili duga veza su neophodni preduslov za pristup ovom portalu, a morate podneti i dokaz o tome.

Preljuba putem drustvenih mreza je pozeljna.jpg1

Seks, tačnije odsustvo seksa u vezi treba da bude glavni razlog posete portala. Na taj način varanje je mnogo suptilnije, anonimno za širu javnost. Time se izbegava mogućnost otkrivanja preljube i ponižavanja prevarenog partnera kome bi se vaši prijatelji smejali iza leđa zato što je "rogonja".
Ne zna partner, ne znaju vaši poznanici, korisnici sajta zadovoljni seksi izletima zagarantovane diskrecije! Ako već mora – bolje ne može!

 

Foto: wikihow.com, her. ie

beogradnocu.com