Najave, Summer Stage BitefArtCafe, vesti

Pretposlednji weekend @ Summer Stage.

St. Louis bend se već uveliko uhodao kod nas u klubu, izgradio svoju publiku i možemo sa sigurnošću reći da prave najbolje žurke. Zanimljivo je to da je St. Louis umesto uobičajene klavijature ubacio trubu, koja daje totalno nov i drugačiji momenat poznatim pesmama i novim hitovima.

klub Letnji Bitef

Fotografisano u Klub Bitef Art Cafe Summer Stage

Tu su i njihovi inovativni aranžmani i izbor pesama koji izlazi iz okvira uobičajenog cover benda. Marko, frontmen benda St. Louis je talentovan perkusionista i odlično se snalazi u bitboksu, te ove svoje talente koristi ne bi li digao publiku na noge i obogatio svirku.

Subota je rezervisana za fabulozni Girls, Boys and Toys. Ako želite da čujete kako devojke iz GBT pevaju, đuskaju, repuju i izvode pesme poput Breathe i Smack my bitch up, potpuno ravnopravno, ako ne i bolje od mnogih muških vokala, vidimo se ove subote.

Letnji Bitef

Fotografisano u Klub Bitef Art Cafe Summer Stage

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com