Još Ovu Noć, Najave, vesti

Kafana Još Ovu Noć u saradnji sa produkcijskom kućom IN Production objavljuje veliki konkurs za takmičenje pevača. Osnovni uslov da se prijavite je da se ili profesionalno ili amaterski bavite pevanjem.

Takmičenje će se odvijati po principu eliminacije koji će određivati profesionalni žiri. Glavna nagrada za pobednika takmičenja je snimanje singla u vrednosti od 3500 evra.  Izađite na mikrofon i pokažite šta umete.

kafana Još Ovu Noć

Fotografisano u Kafana Još Ovu Noć

A kao i uvek u kafani Još Ovu Noć vas očekuje sjajan muzički program. Domaćini večeri, biće Danijel Đurić, Dragana Ilić i Negro Bend, dok su specijalni gosti večeras Jelena Jovanović i Crni.

U petak je sa vama Sezam bend, dok je subota rezervisana za Milana Ankića. Pored toga za vikend imate i specijalne akcije pića:  Grant's 0.7+4 Coca Cola:2,900, Famous Grouse 0,7+4 booster. 3,600, Jack Daniels 0,5+4 Coca Cola 5,250. A u nedelju se možete provesti sa Desperado bendom.

kafana Još Ovu Noć

Fotografisano u Kafana Još Ovu Noć

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra  063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

kafana Još Ovu Noć

Fotografisano u Kafana Još Ovu Noć

 

beogradnocu.com