Poznati, vesti

Aleksandra Prijović jedna od najtraženijih pevačica u poslednje vreme, Novu godinu dočekaće sa kolegama. Obzirom na to da će gosti Inter Hollywood - a moći da uživaju, ne samo u njenoj interpretaciji već i u pesmi Petra Mitića, biće da će Aleksandra u ponoć prvo poljubiti baš svog kolegu. Tako to ide na nastupima pevača za doček. Obično prvo čestitaju onom ko se nalazi sa njima na sceni. U ovom slučaju, to je Petar Mitić.

00

Po nekim narodnim verovanjima, važno je ko je osoba koju prvu zagrlite kada se kazaljke sklope, pa smo i mi sigurni  da će Petar Aleksandri preneti dobru energiju, obzirom na to da je i za njega ovo bila uspešna godina. Njegova supruga Ivana Pavković i on postali su roditelji po prvi put, dobivši sina Vujadina.

a

Ipak, verujemo da će  Filip Živojinović biti uz svoju lepšu polovinu, kao i uvek. Za Aleksandrinu toaletu pobrinuće se čuveni kreator Saša Vidić, što je zasigurno znak da će ona zablistati u novogodišnjoj noći. Osim Prijovićke i Petra, goste će zabavljati još četiri Zvezde granda, tako da je dobar provod na Ledinama zagarantovan. Uz pregršt dobre hrane, pića  i maestralnih pevača svi koji se budu 31. Decembra našli u Inter Hollywood - u, osetiće šta je dobar provod. Za pamćenje!

 

Zagrevanje može da počne!

Sve ponude za doček Nove godine 2017 možete pogledati OVDE.

beogradnocu.com