Beograd, Restoran, vesti

Restoran Princip nalazi se u ulici Gardoška broj 4, u jednom od najlepših delova Zemuna.  Može da ugosti 150 gostiju, u dva nivoa i bašti, a radno vreme je od 10 sati do ponoći, vikendom do dva sata.

Restoran Princip nastao je spojem dva jako bitna elementa srećnog života: fantastičnih gastronomskih specijaliteta, koji izazivaju svako nepce posluženi uz odlično piće i kvalitetnog druženja, prijatne atmosfere i dobrog raspoloženja. Posebnu draž ovom restoranu daje činjenica da se nalazi na Gardošu, delu grada koji mnogi sve više prepoznaju po kafanama i noćnom životu. Boemski duh je ovde toliko jak da uvek ima još koja neispričana priča koja se krije u uskim uličicama ili kućama od naboja. Novootvoreni restoran Princip izdvaja se posebnim ambijentom, koji je spoj modernog i romantičnog. Restoran je ispunjen jedinstvenim i prirodnim komadima nameštaja i sitnim dodacima, kao što su gobleni i lusteri, koje plene unikatnošću i simbolizmom. Tu je i vrlo lepa bašta, dekorisana cvećem, fenjerima i fontanom, čiji će Vas žubor smirivati u toplijim danima.

bgnocu-6

Fotografisano u restoranu Princip

Ukoliko ste ljubitelj dobre hrane, dozvolite Principu da Vam kulinarsko umeće prikaže u svom restoranu koji Vam, pored širokog izbora alkoholnih i bezalkoholnih pića, nudi i vrsna jela nacionalne i internacionalne kuhinje od posebno biranih namirnica. Specijalitet kuće je zürcher geschnetzeltes, jelo pripremano od svinjskog filea po posebnoj metodi. Izdvojili bismo i biftek, kao i roštilj, koji se priprema na Josper grilu, čime meso čuva svoju sočnost uz blagu aromu dimljenosti. Sve zalijte nekim od brojnih vina, a za kraj se zasladite uz čizkejk ili pitu sa jabukama, serviranu sa sladoledom od vanile i sirupom od šumskog voća.

Ljubazno i profesionalno osoblje učiniće da ovaj restoran postane Vaše omiljeno mesto. Provedite prijatne i opuštajuće trenutke uz ukusnu i kvalitetnu hranu, čašu vinu ili žestine i sjajnu muziku sa Vama dragim osobama. Ovaj restoran je jedno nezaboravno iskustvo, priča koja će Vas lako osvojiti i učiniti da se ovde rado i sa osmehom vraćate.

bgnocu-14

Fotografisano u restoranu Princip

Pogledajte čitavu ponudu restorana u Beogradu ovde

Ne propustite ova neponovljiva dešavanja! Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 i 063 34 34 33 ili Online.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

 

beogradnocu.com