Kolumne

Često se dešava da bilo muškarac ili žena popiju koju čašicu alkohola više. Muškarcima se to, prašta, dok žene mnogi zbog toga osuđuju. U koliko dođete u situaciju da je vaša drugarica popila koju više, a da pri tom ne možete da je naterate da krene kući, evo kako joj možete pomoći da je ostatak kluba ne gleda kao atrakciju.

witch-bar-kokteliBarem pokušajte da joj objasnite da je vreme da krene kući, u koliko to ne uspe, nemojte je pustiti da se sama bori sa svojim  trenutnim problemom. Za početak, i vi naručite kiselu vodu. Tačnije i sebi i njoj. Osim toga, pokušajte da joj "oduzmete" mobilni telefon. Kako ne bi bivšem slala poruke, a sutra se izvinjavala ili crvenela od blama.

Blaywatch - pice -12

Izmislite da vam se dogodilo nešto strašno. Pri tom nemojte preterivati. Recite da su vas roditelji zvali i da hitno morate otići kući kao i to da vam je njeno prisustvo neophodno. U koliko to ne "upali", jer kad smo pod dejstvom alkohola često ne registrujemo bitne stvari, onda je bar smestite na mesto gde je neće videti ceo klub. Pokušajte da je zaštitite od udvarača koji se često ohrabre kada vide "veselu" devojku.

Blaywatch - pice - 12

Poslužite se opet belim lažima, dakle, možete uvek izmisliti da ste u gužvi videli osobu u koju je zaljubljena, i da ne bi bilo loše da popije malo vode, jer sigurno ne bi volela da je on vidi pijanu. Na ljubav niko nije ostao ravnodušan, svi se na pomen simpatije otrezne u sekundi. Ako ništa od toga ne upali, povedite je do toaleta, umijte, a zatim pod ruku i pravac vrata. Tj, na prevaru je izvedite iz kluba.

beogradnocu.com