vesti

Priuštite sebi izlaske za pamćenje.

Kafana Bakara fantastičan je povod da se provod pretvori u idealan i omiljen. I da vi kao učesnik u njemu doživite neponovljivu radost i slast noćnog života u Beogradu.

kafana Bakara

Fotografisano u Kafana Bakara

Pevač fantastičnih vokalnih sposobnosti Saša Katančić, u boemskoj kafani Bakara sa vama se veseli uvek petkom, ovaj vrsni umetnik, svojim sjajnim glasom i bogatim repertoarom daje poseban šmek svakom vašem izlasku u petak veče u vašoj divnoj  kafani Bakara.

kafana Bakara

Fotografisano u Kafana Bakara

Kafana Bakara će se postarati da ovo budu vaši najbolji provodi, najlepši i najželjeniji koji će ostati urezani u vaše sećanje kao neponovljivi i jedinstveni, a još kada petkom peva Saša Katančić vaša radost dobija krila. Scream Bend je subotom razlog vaše beskrajne kafanske radosti, jer vriska i cika traju dok radi kafana.

Kafana Bakara je vesnik najtraženijih provoda, ovde nema praznog stola i nem lica koje nije nasmejano, niti osobe koja sedi, jer kafana Bakara celu kafanu diže na noge posebno kada svira Scream Bend, atmosfera je dvostruko vrelija.

kafana Bakara

Fotografisano u Kafana Bakara

Rezervišite provod koji se pamti u kafani Bakara na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com,  odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Mi za vas pripremamo najsvežije i najatraktivnije informacije vezane za noćni život Beograda i mi volimo najbolje provode, vidimo se u kafani Bakara.

 

beogradnocu.com