vesti

Priuštite sebi užitak u sred nedelje.

Sutra u kafani Balkanika sa vama igraju i pevaju, uvek sjajni i inovativni Tabu Bend i Marija Galić Solaja. A to znači da je pred vama sreda za pamćenje uz koju igra i pesma neće stati. Kafana Balkanika ima ono najbolje što treba svakoj kafani, a to je duša i uz neponovljive Tabu Bend i Mariju Galić Solaju najlepši segmenti duše pašće pred vas i vaše raspoloženje koje je kafani Balkanika uvek prioritet.

kafana Balkanika

Fotografisano u Kafana Balkanika

Kad palicu dobrog provoda preuzmu Tabu Bend i Marija Galić Solaja fenomenalni provod je zagarantovan. Kafana Balkanika je vrhunac dobre zabave, utočište za vaša čula i kafanski momenat koji ni za šta na svetu ne smete i ne treba da propustiti. Osim toga očekuje vas akcija, flaša Smirnoffa na flašu. Ne propustite ovaj užitak, u sred nedelje!

kafana Balkanika

Fotografisano u Kafana Balkanika

Najbolji nije lako biti, ali kada vidi osmehe na vašim licima i oduševljenje repertoarom i uslugom kafana Balkanika dobije vetar u leđa da za vas priređuje što bolje i sadržajnije zabave i uvek će biti tako. Kafana Balkanika je kraljica najbolje zabave i uvek priprema nešto posebno samo za vas i vaše bezbrojne kafanske dana koji će uz kafanu kakva je Balkanika uvek biti ispunjeni beskrajnim veseljem, tako vas i ovog vikenda u kafani Balkanika čeka provod koji ne smete propustiti jer kao takav, najbolji, neće imati reprizu.

Međutim, to nije sve! U petak vas očekuje još jedno iznenađenje. Naime, u kafani Balkanika, u petak natupa mlada Zvezda Granda, Slobodan Đurković, koji je poznat po tome da dovede atmosferu do usijanja.

kafana Balkanika

Fotografisano u Kafana Balkanika

Kafana Balkanika je na pola puta do vaše duše, da biste otključali vrata najboljeg provoda potrebno je da izvršite besplatnu rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Mi za vas pripremamo najsvežije i najatraktivnije informacije vezane za noćni život Beograda i Balkanika je baš kafana po meri naših objektiva, veseli nas sačekajte u njoj.

 

beogradnocu.com