Kolumne

Seks za jednu noć odavno nije tabu tema. Međutim, on sa sobom može nositi velike posledice, a može biti i jedan u nizu užitaka u vašem životu koji ćete pamtiti. Međutim, šta se dešava kada osvane jutro, a vi se probudite u krevetu nekoga koga ste prethodno veče upoznali u klubu. Dešava se, budimo iskreni.

abvgd

Uglavnom se ne dešava romantični scenario iz filmova, gde ćete na prstima napustiti sobu i ostaviti poruku na jastuku. Neprijatnost je gotovo zagarantovana. Ako ste se već upustili u ovu avanturu, budite avanturista do kraja! Stid ste ostavili na pragu stana ili kuće vaše "taze" simpatije. Iako ste žensko, budite šmeker. Ponudite ga kafom, ili doručkom. Nikako nemojte kao opareni pobeći sa "mesta zločina".

riba-tooop

Nikako nemojte postavljati " teška"  pitanja od ranog jutra. Da li ima devojku, da li je stan njegov ili iznajmljen, ili pak, kada ćete se videti sledeći put? Ne zadržavajte se preterano dugo. Naspavali ste se, ok, vreme je za polazak kući. Budite duhoviti, recite da imate strogu mamu koja vas je nekoliko puta zvala u toku noći (što se neretko u ovakvim situacijama i dešava). Ako vam se frajer sa kojim ste proveli noć nije naročito dopao, srdačno ga pozdravite uz čuvenu rečenicu - čujemo se. Ako vam zatraži broj, izdiktirajte ga, a onda mu nakon nekog vremena saopštite da niste spremni za vezu. Muškarci će pobeći na pomen veze, a vi ćete "problem" rešiti. U koliko vam se dečko dopao, uradite isto, u koliko su simpatije obostrane, javiće vam se. Nemojte biti obeshrabreni činjenicom da će vas svaki muškarac zbog vaše odluke da prvo veče isprobate njegov krevet svrstati u kategoriju loših žena. Mnogi brakovi počeli su upravo seksom "na prvu loptu".

Ipak, budite obazrivi, obavezno koristite zaštitu tokom seksualnog odnosa, ma koliko noć bila luda, ne mora vam ostatak života proći u ludilu. Vodite računa o svom zdravlju.

Sve ponude za doček Nove godine 2017 možete pogledati OVDE.

beogradnocu.com