Bombo-Džej, vesti

Probudite Šeherezadu u sebi.

Muzika u klubu Bombo Džej pretežno je usmerena ka pop i folk ritmovima, a ovog petka vas čeka nešto sasvim drugačije. Naime, ukoliko u petak, 21.februara budete posetili klub Bombo Džej moći ćete da uživate u Arapskoj večeri uz nargile i trbušni ples i to samo u centru Beograda.

klub Bombo Džej

 Fotografisano u Klub Bombo Džej

Probudite pravu Šeherezadu u sebi i ne propustite ovu fenomenalnu žurku. Zavedite uz lepotu trbušnog plesa i prepustite se čarima ove arapske večeri koja počinje od 21h. Iz kluba Bombo Džej ističu veliko poštovanje gostiju i dovođenje njihovog provoda do samog vrhunca. Klub Bombo Džej je tu da vam predstavi najlepšu i najveseliju stranu noćnog Beograda i u njega ćete se nesumnjivo zaljubiti već prilikom prve posete.

klub Bombo Džej

Fotografisano u Klub Bombo Džej

Ukoliko budete propustili spektakl u petak, već u subotu 22.februara moći ćete da uživate uz Acu Fratello i Bombo Bend. Atmosfera će takođe biti fantastična i zagrejana do ranih jutarnjih časova.

klub Bombo Džej

Fotografisano u Klub Bombo Džej

Fotografi portala beogradnocu.com, najveći ljubitelji ludog provoda, ne propuštaju najbolja dešavanja u gradu, pa će se i u klubu Bombo Džej provoditi sa vama. Šta su zabeležili proteklih nedelja u ovom klubu možete pogledati u našoj galeriji, koja će vas nesumnjivo inspirisati da Bombo Džej bude vaš izbor. Usluga je u klubu Bombo Džej je veoma profesionalna i stručna, spremna da vam ispuni sve želje u svakom trenutku i omogući da se osećate izvanredno.

Putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online možete izvršiti rezervacije za sva dešavanja u klubu Bombo Džej, a ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda. Rezervišite svoje mesto na vreme, zbog velikog interesovanja. Rezervacije su besplatne ali obavezne.

 

beogradnocu.com