Kolumne, Seks, vesti

Pročitajte mu "ponos". Hudele Likens, seksolog i klinički psiholog, u udžbeniku koji je objavila, iznosi sigurne načine da na osnovu izgleda i veličine njegovog ponosa utvrdite i njegove talente u krevetu i van njega. Radi se o drevnoj veštini s Dalekog Istoka, a zove se jednostavno „Čitanje penisa“.

Procitajte mu ponos.jpg11. Buzdovan: duži i deblji od prosečnog. Tamniji i pri kraju se sužava. Testisi nisko postavljeni i tamni.U krevetu: bezmalo divlja zver! Želi na vrh i tamo ostaje satima ako hoće. Nema potrebnu dozu suptilnosti. To je tip mangupa i voli da ga žena razmazi, da mu ugađa prinoseći mu sendviče i pivo dok gleda utakmicu, da kuva njegova omiljena jela... Sriveni talenti: sjajan plesač, najbolji roštilj-majstor, baštovan, vodoinstalater...

Procitajte mu ponos.jpg22. Koplje: dugačak, tanak, stanjuje se pri kraju. Elegantan i dobrih proporcija, svetle boje. Testisi svetli, čvrsti i visoko postavljeni. Primereno nagnuti ulevo ili udesno. U krevetu: promućuran, istančanih čula i ukusa, sklon flertu, avanturista u životu i u krevetu. Idealan za samostalne žene od karijere. Da bi ga dama vezala za sebe mora stalno da ga zavodi originalnim pozama i uvek nečim novim. Skriveni talenti: ovo su poliglote, vole šoping i svaku poslovnu nevolju će rešiti sa uspehom, ma koliko bila zamršena.

Tennis Racket and Ball on Court3. Vodenični kamen: kraći od proseka, ali izuzeno debeo, sa širokim vrhom. Testisi veliki, grubi, klate se levo-desno. U krevetu: pažljiv, čulan, maštovit, sve će učiniti za partnerku. Po pravilu zasniva porodicu i rođeni je otac i zaštitnik. Skriveni talenti: vešt je u rukama, ume da uradi sitne popravke, dobar drug za tenis.

Procitajte mu ponos.jpg44. Strela: kraći i tanji od proseka, svetao i gladak, nežan na dodir. Testisi bledi i čvrsti. U krevetu: takmičarski nastrojen, predan. Razgovor s njim je uživanje. Idealan je za ženu koja traži ljubavnika i prijatelja. Sklon je da menja partnerke, a zadržaće ga tajanstvena žena koju mora da otkriva i kojoj mora da se dokazuje. Skriveni talenti: lepo peva, razume se u trendove i prati ih.

Dame, bacite pogled na njegov ponos, pa procenite da li tražite baš ono što on nudi. Ako smo bili od pomoći – veoma nam je drago!

 

beogradnocu.com