Kućerak, vesti

Promo noći u kafani Kućerak.

U petak i subotu u kafani Kućerak zabavljaće vas Apollo Bend, koji će svojom fantastičnom muzikom učiniti da maksimalno uživate. Vašem raspoloženju dodatno će doprineti i promocije koje vas očekuju.

kafana Kućerak

Fotografisano u Kafana Kućerak

Naime, u petak 13. decembra u kafani Kućerak održava se Rakija Party. Najelegantnija kafana u gradu nudi vam uživanje u svim vrstama rakija po ceni od samo 110 dinara. Naravno, tu su i pokloni! Uz flašu žestokog pića dobijate četiri Guarane gratis, dok pripadnice lepšeg pola prilikom dolaska do 22.30 dobijaju dve medovače iznenađenja!

kafana Kućerak

Fotografisano u Kafana Kućerak

Subota 14. decembar rezervisana je za Johnnie Party, kada vas očekuje promo cena flaše Johnnie Walker-a, odnosno iznosiće samo 4200 dinara. Narvno uz flašu žestine tu su četiri Guarane gratis, a na 4dl rakije 1dl gratis.

Ne propustite provod u kafani Kućerak, već rezervišite svoje mesto na vreme. To možete učiniti na vrlo jednostavan način, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

kafana Kućerak

Fotografisano u Kafana Kućerak

Ne zaboravite da pogledate i našu galeriju jer upravo ona krije dokaze najboljeg provoda u Beogradu. Fotografi portala beogradnocu.com rado se provode u kafani Kućerak, stoga i veliki deo naše galerije zauzimaju fotografije iz ovog izuzetnog mesta. Proverite zašto!

Pratite nas redovno i prvi ćete saznati sve bitne informacije vezane za noćni život Beograda!

 

beogradnocu.com