vesti

Promo rakijanje Mala Moja.

Kafana Mala Moja uvek nudi najbolju atmosferu i pozitivno raspoloženje, pa vas i večeras očekuje sjajan provod u ovoj kafani. Da je u ovoj kafani najbolji provod, dokazuje i sama činjenica da su njeni gosti većinom poznate ličnosti među kojima su pevači, sportisti, manekeni i mnoge druge. Večeras možete i da se družite sa nekom od njih, ukoliko svratite na neku pesmu i neko piće.

kafana Mala Moja

Fotografisano u Kafana Mala Moja

Veče će vam upotpuniti sjajni Decibel Bend, a pored njih uživaćete i u promocijama rakije.  Ne propustite rakijanje, a samo večeras na dva poručena bokala rakije, treći obijate gratis! Rezervišite na vreme svoje mesto. U  kafani kafana Mala Moja već na samom početku ispunjavaju se očekivanja mnogih ljubitelja kafanskog provoda. Odlično uređen prostor, ljubazno osoblje, najekskluzivniji izbor pića i fenomenalan muzički program, beograđane neće ostavliti ravnodušnim.

kafana Mala Moja

Fotografisano u Kafana Mala Moja

Za sve one koji vole kafanski provod i koji žele da lumpuju, da čuju zvuke tamburice i starogradske hitove, da probaju domaće vino i rakiju - kafana Mala Moja je tu, sa još mnogo iznenađenja koja vas čekaju. Petak 6.decembar rezervisan je za Acoustic Bend, dok će vam subotu razveseliti Tango i Cash. Ne propustite sjajan provod! Kafanica Mala Moja čuva spomen na stara vremena i na ovom mestu možete popiti dobru rakijicu i odlično vino i uz iskusne svirce ašikovati do ranih jutarnjih časova.

kafana Mala Moja

Fotografisano u Kafana Mala Moja

Pored vesti o svim novitetima koji vas očekuju na vodećim beogradskim mestima za provod, na našem portalu možete pronaći i dokaze najboljeg provoda, odnosno pogledati našu galeriju fotografija i videti šta su naši fotografi zabeležili svojim objektivima. U iščekivanju ovih fenomenalnih dešavanja, obavezno rezervišite svoje mesto u kafani Mala Moja zbog velikog interesovanja koje vlada. Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com