Molokini, vesti

Promo veče ispod tvrđave.

Klub Molokini svojim idejama oduševljava svoje goste, a za ovu subotu pripremio vam je pravi spektakl. Naime, očekuju vas sjajne promocije i neverovatna muzika. Za vaše maksimalno uživanje u u subotu pobrinuće se fantastični Boban Radosavljević i Ana Živković, čijem šarmu nećete odoleti.Na repertoaru će biti hitovi zabavne i narodne muzike, kao i sve ono što izvođače u trenutku inspiriše, ili ono u čemu gosti posebno uživaju.

klub Molokini

Fotografisano u Klub Molokini

U specijalnoj ponudi kluba Molokini očekuju vas neverovatne ponude. Naime, biće promocija piva, vodke i rakije, tako da ćete moći da priuštite sebi bilo koje od ovih pića po neverovatnoj ceno od 170dinara. Ali to nije sve. Biće snižene i ostale cene pića i to čak do 50%. Ne propustite!

Ukoliko ste bili među onima koji su proteklu sezonu proveli u klubu Molokini, jasno vam je da je ovo jedno od mesta koje postavlja standarde noćnog provoda u prestonici.

klub Molokini

Fotografisano u Klub Molokini

Klub Molokini je malo reći fantastičan, pod ovim fenomalno osmišljenim i odrađenim osvetljenjem, specifičnim detaljima koji opravdavaju sam naziv kluba po delimično potopljenom vulkanskom krateru, učiniće da zaboravite da ste na zemlji, a to je dovoljno dobar početak sjajnog provoda.

klub Molokini

Fotografisano u Klub Molokini

Fotografi portala beogradnocu.com, najveći ljubitelji ludog provoda, ne propuštaju najbolja dešavanja u gradu, pa će se i u klubu Molokini provoditi sa vama . Šta su zabeležili proteklih nedelja u ovom klubu možete pogledati u našoj galeriji.

Putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online možete izvršiti rezervacije za sva dešavanja u klubu Molokini, a ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com