Beograd, Poznati, vesti

Dok njena duetska pesma sa Bobanom Rajovićem "Preventiva" broji sve više pregleda, Anabela Atijas ne miruje već aktivno radi na novim muzičkim projektima.

Anabela i Đuka

Anabela i Đuka

Međutim, ovog puta se odlučila za novi duet i to sa pevačem koga ćemo sve češće slušati na ovim prostorima i uopšte u celom regonu, jer Đuka Đuranović već ima nekoliko hitova iza sebe, a nova pesma sa već pomenutom Anabelom ''U mraku''  je odmah izmamila i prve pozitivne komentare. Pogledajte i vi spot:

Pesma je snimana pod okriljem fenomanalne produkcijske kuće BR-Enter music. Muziku su radili Borislav Domazet i Marko Dragić poznatiji široj javnosti kao DJ Comi, tekst je pisao naravno Borislav Domazet, dok su aranžman radili Almir Ajanović i Damić Bečić. Video produkcija novog spota je poverena DMSat.

Anabela i Đuka

Anabela i Đuka

Promocija ove pesme je upriličena upravo sinoć u u restoranu  Inter Hollywood na Ledinama, koja je ujedno bila i  Đukin mini koncert, koje poznat po pesmi ''U kafanu'' i drugim. Među poznatima podršku su pružili: Boban Rajović, ''Profesori" kafanskog fakulteta i druge kolege i saradnici, dok je Anabeli najveća podrška bila ćerka Luna.

Anabela i Đuka

Anabela i Đuka

Anabela i Đuka

 

 

beogradnocu.com