Kućerak, vesti

Promocije pića u kafani Kućerak.

Iz nedelje u nedelju kafana Kućerak svoje goste oduševljava neverovatnim promocijama raznih vrsta alkoholnih pića. Pa tako ni ova nije izuzetak, za najbolje žive svirke u gradu, vrelu atmosferu i neponovljivu pozitivnu energiju, provešćete se izvrsno, a očekuje vas i dosta iznenađenja!

kafana Kućerak

Fotografisano u Kafana Kućerak

U petak u kafani Kućerak očekuje vas spektakularna Tequila Party uz fantastični Diverso Bend. Flaša Tequile će biti dostupna po ceni od 3600 dinara, uz flašu žestine dobijate četiri Guarane gratis. Kao što ste već navikli, dame dobijaju i Smirnoff dobrodošlice, da se fino zagreju na samom početku svog provoda. Ali to nije sve na 4dl rakije, dobijate 1dl gratis!

Ukoliko ste mislili da je to sve, prevarili ste se. Pomocije vas očekuju i na Ballantine’s žurci, koja se održava u subotu. Uz izvanrednu svirku popularnog Kućerak bend-a i flašu Ballantine's-a po ceni od 4200 dinara, zaista ćete se provesti neponovljivo. Naravno dobijate gratis četiri guarane uz svaku flašu žestine, i 1dl rakije, ukoliko naručite 4dl.

kafana Kućerak

Fotografisano u Kafana Kućerak

Za sve ljubitelje rakije, nedelja je idealan dan, kada vas uz Kućerak Bend očekuje Rakija Party. Sve vrste rakija biće dostupne po ceni od 100 dinara. Ne zaboravite da pogledate i našu galeriju jer upravo ona krije dokaze najboljeg provoda u Beogradu. Fotografi portala beogradnocu.com rado se provode u kafani Kućerak, stoga i veliki deo naše galerije zauzimaju fotografije iz ovog izuzetnog mesta. Proverite zašto!

kafana Kućerak

Fotografisano u Kafana Kućerak

Ne propustite provod u kafani Kućerak, već rezervišite svoje mesto na vreme. To možete učiniti na vrlo jednostavan način, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Pratite nas i prvi ćete saznati sve bitne informacije vezane za noćni život Beograda!

 

beogradnocu.com