Beograd, Najave, Najbolje kafane, Plavi Anđeo, vesti

Pronađite svog anđela večeras u kafani Plavi Anđeo: Svi vi koji i dalje nemate  partnera pored sebe, utorak je idealno veče da to promenite. U ovoj magičnoj noći nastupiće Mišel Gvozdenović i Sanja Barbi, a možda će upravo vama,  neki anđeo sleteti na dlan.

kafana-plavi-andjeo-devojke

Fotografisano u Kafana Plavi Anđeo

A kako ste navikli da kafana Plavi Anđeo za Vas radi tokom cele nedelje, nemojte propustiti najbolji provod u gradu, jer vas u sredu  čekaju Marija Šolaja i Stevan. Sredom imate promociju koktela - 220 dinara. Četvrtak je rezervisan za Plavi Anđeo bend: Milica i Stevan, a flaša Smirnofa i 4 Red BuLla biće 4200 dinara.

kafana-plavi-andjeo-masa

Fotografisano u Kafana Plavi Anđeo

U petak će  nastupiti Plavi Anđeo bend: Slavica Miletić i Miloš sa promocijom Ballantines + 4 RedBulla - 4200 dinara. Subota-  Plavi Anđeo bend: Jovana i Mita i promocija Johnny Walker Red-4950 dinara.

kafana-plavi-andjeo-pevacica

Fotografisano u Kafana Plavi Anđeo

Nedelju će Plavi Anđeo bend i Miloš, uz trbušnu plesačicu Nevenu Salome i promociju jegera od 150 dinara, ali i nargilu 400 dinara atmosferu zagrejati do usijanja.

kafana-plavi-andjeo-masa1

Fotografisano u Kafana Plavi Anđeo

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom:  http://chats.viber.com/beogradnocu.com