vesti

Proslavite Novu godinu u restoranu Hacienda-K.

Ukoliko niste odlučili gde biste proveli najluđu noć, vaš omiljeni portal beogradnocu.com je tu da pomogne. Za sve ljubitelje dobre pesme, prelepog ambijenta i domaće kuhinje, jedno od idealnih mesta za doček 2014. godine nesumnjivo je restoran Hacienda-K, gde će vas zabavljati fantastični muzičar Branko.

restoran Hacienda-K

Fotografisano u Restoran Hacienda-K

Hacienda-K nudi proslavu Nove godine po neverovatnoj ceni od samo 35 eura po osobi, koja obuhvata all inclusive ponudu, odnosno neograničeno konzumiranje svih domaćih pića, kao i meni koji se sastoji od predjela, domaće sarme, roštilja i pečenja, kao i dezerta i kisele čorbe. Karta pića je izuzetno bogata i garantovano će zadovoljiti sve vaše želje.

Međutim, to nije sve! Restoran Hacienda-K nudi i noćenje u sklopu svog objekta, kao i prevoz na željenu adresu nakon dočeka. Takođe, važno je napomenuti da restoran Hacienda-K za proslavu Nove 2014. godine nudi popust za veće grupe i društva.

restoran Hacienda-K

Fotografisano u Restoran Hacienda-K

Hacienda-K je stecište svih vaših želja kada je reč o ugostiteljskom objektu, ovde ničega ne manjka i nikada ne možete da izađete nezadovoljni. Ovde se prepliću romantika Šanzelizea, miris besanihih Sicilijanskih noći i dodir našeg domaćeg i neprevaziđenog gostoljublja. Za provod sa prijateljima, romantične trenutke, prve ljubavi, najlepše trenutke vašeg života idealan i nepogrešiv izbor je restoran Hacienda-K. Za vaš doček Nove 2014. godine ovo mesto je zaista idealno.

restoran Hacienda-K

Fotografisano u Restoran Hacienda-K

Rezervišite svoje mesto za najluđu noć u restoranu Hacienda-K. To možete učiniti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com. Svoj najluđi provod možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Vršimo besplatnu dostavu karata na željenu adresu, bilo da živite u inostranstvu, ili u Srbiji. Takođe, postoji i mogućnost plaćanja i preko računa. Vaš beogradnocu.com biće sa vama i u najluđoj noći.

 

beogradnocu.com