Klubovi, Lavirint

Dan nakon delimičnog pomračenja Sunca, dočekaćemo i prvi dan proleća, a kako bi drugačije nego na dobro poznatoj "Get Low" žurci i to 21. marta u klubu "Lavirint".

Verujemo da će biti prisutni ljubitelji rada DJ i producenta Architecta, kao i oni koji će to tek postati, tajanstvenog maskiranog dečka koji žari i pali srpskom klupskom scenom još od 2012. godine kada je osvojio prvo mesto u kategoriji RnB& Hip-Hop,a drugo u ukupnoj kategoriji svih muzičkih pravaca u okviru FUN PIT organizacije. Nakon svega godinu dana od početka aktivnog bavljenja DJ-ingom, postao je rezident u mnogim beogradskim klubovima.
Po struci inženjer arhitekture iz Beograda, jedini je DJ na srpskoj sceni koji je uspeo da osvoji “wild card”za takmičenje na najpoznatijem IDA ( International Dj Association) takmičenju i predstavlja Srbiju na ovom prestižnom događaju, a potom i dođe do polufinala u “Scratch” kategoriji.
U 2015.planira da predstavi Srbiju na jednom od najpoznatijih svetskih takmičenja za DJeve, “Red Bull Thre3style”-u, na kome je potrebno pokazati kako dobru tehničku potkovanost, tako i umeće privlačenja publike na plesni podijum.

Pogledajte kako on to radi:

uživajte i u ovom videu i dođite u subotu da se uverite na licu mesta u njegovo umeće:

A evo još jednog videa: