Beograd, Koncerti, Najave, vesti

Popularni pevač iz Bosne i Hercegovine, Hari Varešanović rešio je da ove zime ljubav proslavi u Novom Sadu i Beogradu! Predstojeća dva koncerta u prestonici Vojvodine i Srbije biće idealna prilika za obeležavanje njegove tridesetogodišnje karijere, a nosiće u sebi i određenu dozu simbolike, s obzirom da će biti održani na Dan zaljubljenih i na Dan žena. Kako kaže, biće ovo prvi put da održava koncerte na ova dva praznika ljubavi.

Bliži se 14. februar kada će Hari najpre zapevati za sve zaljubljene Novosađane, u velikoj dvorani SPENS-a. On se već uveliko sprema za nastup koji će uz romantične hitove ulepšati svima Dan zaljubljenih. Cene ulaznica za koncert u Novom sadu iznose 1200, 1500 i 1700 rsd.

Veliki pozdrav Novom Sadu! Vidimo se opet 14. februara na dan zaljubljenih u Spensu! ❤

A photo posted by Hari Mata Hari (@harimatahariofficial) on

Koncert u Beogradu Hari će održati na Dan žena, 8. marta, a mi vam savetujemo da obradujete svoju lepšu polovinu kartom za ovaj spektakl u Sava Centru. Ulaznice za koncert u Beogradu možete nabaviti po ceni od 1500, 1900, 2200 i 2500 rsd.

Press konferencija u Sava Centru! Vidimo se 8. Marta!

A photo posted by Hari Mata Hari (@harimatahariofficial) on

14. februara i 8. marta publika će moći da uživa u pesmama koje su obeležile dugogodišnju karijeru Hari Mata Harija. Pesme "Kad dođe oktobar", "17-est ti je godina", "Svi moji drumovi", "Volio bi da te ne volim", "Što je bilo,bilo je", „Strah me da te volim", "Otkud ti ko sudbina", "Prsten i zlatni lanac", "Ja ne pijem ", "Znam priču o sreći" su hitovi koji su obeležili jugoslovensku scenu. Koncerti u Novom Sadu i Beogradu će biti prilika da pored starih hitova, Hari promoviše i nove pesme sa poslednjeg albuma "Ćilim" sa kojeg su se izdvojili hitovi - „Staromodan tip" i „Ćilim". Uskoro se očekuje i spot za duetsku pesmu "Još me plašiš" koju je otpevao sa Elenom Risteskom. Na ovom albumu je i izvanredna balada koju peva zajedno sa Jelenom Tomašević "Nema ljubavi".

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom:  http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com