vesti

Proverite koja vam boja najbolje stoji.

Ako tragate za najlepšim provodima na pravom ste mestu. Klub Bella Casa kreira odličnu zabavu - dođite i proverite! Već večeras imate priliku da uživate uz Boemsko Veče i Tonija i Nešu koji će se potruditi da vam prirede baš ono što i samo ime kaže pravi boemski doživljaj koji svi tako vole i kome se svi ljubitelji kafanskog provoda istinski raduju, a još u prelepom ambijentu kluba Bella Casa ovo će biti savršen doživljaj.

klub Bella Casa

 Fotografisano u Klub Bella Casa

Sutra vas u klubu Bella Casa čeka VIP Noć, noć za pamćenje koja će pomeriti granice dobrog provoda u Beogradu i podsetiti vas da treba da mislite na sebe i da uživate, a upravo za to prava adresa je klub Bella Casa.

U petak u klubu Bella Casa odličan provod dobija svoj logičan nastavak koji se zove Vanja Zelenski i Status Bend i to znači da nema stajanja, igra, pesma, uživanje i pozitivni vibracije su samo deo onoga što vam donosi sjajni klub Bella Casa koji je tu zbog vas i vašeg sjajnog raspoloženja, a u tu svrhu je osmislio fenomenalan repertoar u kom imate prilike da uživate gotovo svakog dana.

klub Bella Casa

 Fotografisano u Klub Bella Casa

Subota je kao stvorena za Deni Boneštaja i pop-folk Veče. Deni Boneštaj je publici poznat po singlu ''Crno meče'' koji ćete pored ostalih pop i folk hitova moći u subotu da čujete u izvođenju ovog sjajnog mladog interpretatora koji zna kako da priredi odličnu zabavu koja će srušiti sve tabue na temu dobrog provoda jer sa Denijem u klubu Bella Casa je uvek najbolje.

klub Bella Casa

Fotografisano u Klub Bella Casa

Klubu Bella Casa je odlično mesto koje morate doživeti i prepustiti se provodu sa najboljima. Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online.

Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograd. Klub Bella Casa je mesto gde se naši fotoreporteri uvek odlično provedu rezultate tih pozitivnih vibracija potražite u našoj galeriji fotografija.

 

beogradnocu.com