Štikla i Burence, vesti

Proverite zašto je ovde fatalno dobro.

Kafana Štikla i Burence se uvek trudi da bude maksimalno okrenuta svojim gostima. To podrazumeva da im da sve što požele, odličnu uslugu, kvalitetan repertoar i mnogo, mnogo lepih iznenađenja. Večeras u kafani Štikla i Burence čeka vas odličan kafanski provod koji će trajati dok god budete imali snage da igrate i pevati, a sve to pod palicom Miroslava Mirčeta Radulovića koji je poznat po tome što pravi odličnu atmosferu i peva uvek najveće hitove.

kafana Štikla i Burence

 Fotografisano u Kafana Štikla i Burence

Kafana Štikla i Burence zajedno sa Mirčetom večeras će oduševiti sve koji odluče da se provedu na ovom mestu, jer će dobiti pravu kafansku porciju najboljeg provoda. Kafana Štikla i Burence je jedno lepo i sevdačko mesto na kom ćete upoznati sve kafanke vrednosti i konačno otkriti zašto je kafana baš svima omiljena i to generacijama unazad.

U kafani Štikla i Burence u subotu vas čeka totalno ludilo jer će za vaše emocije nastupati Nevena- Nensy. Repetoar u ovoj kafani je veoma bogat i raznovrstan, ovde možete čuti i pop i folk istarogradske pesme koje će vam vratiti sećanja na neka zlatna kafanska vremena koja svima nedostaju i koja sve kafane žele svojom ponudom da dosegnu.

kafana Štikla i Burence

Fotografisano u Kafana Štikla i Burence

Kafana Štikla i Burence i Nevena- Nensy su sjajan spoj sa kojim je provod veoma poseban i nekako drugačiji. Nensy je vlasnik odličnog vokala i u njenoj izvedbi sve pesme zvuče fantastično i neponovljivo. Njen glas je baš prilagođen urbanoj kafani kakva je kafana Štikla i Burence, a opet se vrlo vešto snalazi i sa pesmama koje su nešto starijeg datuma i koje publika na ovom mestu zaista voli.

kafana Štikla i Burence

Fotografisano u Kafana Štikla i Burence

Kafana Štikla i Burence vas poziva da upoznate pravi pravcati boemski provod. Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda. Naša galerija fotografija je u velikoj ljubavi sa kafanom Štikla i Burence, ovde ćete pronaći sve vaše najbolje provode i poželeti da te nezaboravne momente doživite ponovo, naravno u kafani Štikla i Burence.

 

beogradnocu.com