vesti

Provod bez Tabua.

Večeras u prelepoj kafani Balkanika samo za vas nastupa sjajni Taboo Bend i Marija Galić Solaja. Biće to sjajno veče, noć vašeg naboljeg provoda u životu. Kafana Balkanika ispunjava želje i ljubiteljima klubova i ljubiteljima kafana, jer ovde na jednom prelepom i modernom mestu imate Balkan u malom i primesu svetskih klubova i zato kafani Balkanika malo ko može reći ne, jer je zaista najbolja.

kafana Balkanika

 Fotografisano u Kafana Balkanika

Taboo bend i Marija Galić Solaja, razlog su da za dobar provod svakako odaberete kafanu Balkanika, jer će oni doneti duh svih pesama koje volite i predivan kafanski šmek koji svi želimo i za kojim tragamo. Kafana Balkanika je šarmantni kutak, urbanom kafanskog shvatanja, ovde spava i kafana i sjajna klupska žurka, tako da jednim dolaskom dobijate sve što od noćnog izlaska možete poželeti.

kafana Balkanika

Fotografisano u Kafana Balkanika

Taboo bend i Marija Galić Solaja su fantastičan spoj, koji će probuditi vaše oduševljenje i nećete skidati osmeh  s lica dok budete đuskali do sitnih sati. U kafani Balkanika sve je vrh i usluga i cene i repertoar bolji od svih drugih, pravo mesto da pustite emocijama na volju i zapevate bez ustezanja.

kafana Balkanika

Fotografisano u Kafana Balkanika

Kafana Balkanika je pravo mesto, baš za vas, rezervaciju najfantastičnijeg provoda možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Mi za vas pripremamo najsvežije i  najatraktivnije informacije vezane za noćni život Beograda, repertoar kafane Balkanika dobro je poznat i našim objektivima, pogledajte u našoj galeriji  fotografija da su to provodi za koje vredi živeti.

 

beogradnocu.com