vesti

Provod na splavu Povetarac.

U poslednjih nekoliko godina, splav Povetarac je najčešći izbor urbane omladine iz Beograda, a takođe je omiljen i medju strancima koji žele da iskuse ludi noćni provod naše prestonice. Splav Povetarac gostima nudi opuštenu atmosferu, uvek propraćenu zanimljivim muzičkim sadržajima. Redovni gosti ovog splava navikli su na uvek dobru žurku, koji god dan u nedelji da je u pitanju.

Povetarac

Fotografisano na Splav Povetarac

Splav radi tokom cele nedelje, i to u toku celog dana - danju je idealan za kafenisanje, a noću za ludovanje uz lokalne i inostrane DJ-eve i bendove.  Pored mainstream zvuka koji se gaji na ovom splavu, u zavisnosti od dana i programske šeme, može se čuti i nešto nekomercijalnija muzika, kao što su funk, reggae, dub… Najveća imena underground clubbing scene Beograda koja su nastupila na ovom splavu potvrđuju njegov imidž.

Ono što ovaj splav čini izuzetnim jeste uvek pažljivo odabran muzički program, što gosti znaju i umeju da cene. Tako vas u nedelju, 14. Jula, na splavu Povetarac očekuje Bass na vodi, u ponedeljak, već standardna “Nađi dečka” žurka, u utorak nastupiće Bdat Džutim, član poznate grupe Bad Copy, i prijatelji, u sredu, 17. Jula, zabavljaće vas Marko Gangbanger, a četvrtak je rezervisan za igranku, uz DJ Ognjena Krstića.

Povetarac

Fotografisano na Splav Povetarac

Ne propustite da posetite splav Povetarac ove nedelje, jer vas baš tamo očekuje fenomenalan provod. Portal beogradnocu.com će sigurno biti tamo.

A kakav je provod inače na splavu Povetarac, možete pogledati u našoj galeriji.

Upravo ovde možete izvršiti i rezervacije za ovaj popularni prestonički splav, i to na dva načina - putem korisničkog Call centra, na broj telefona 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com