Najave, Parlament, vesti

Provod sa stilom.

Ove subote, 17.maja, nabacite košulje, kravate i provedite se sa  sa stilom! Biće ovo jedna glamurozna subota i to samo u klubu Parlament.

parlament (1)

Fotografisano u Klub Parlament

I ove subote, kao i do sada, vas domaćin klub Parlament sa svojom veselom Run The Twerk posadom vam želi dobrodošlicu na sada već dobro RTT, a u pitanju je jubilarni 30.! "Dance with class" ove subote,kada će vladati groznica dobrog provoda u klubu na koju je već veliki deo vas, prestao da bude imun.

klub Parlament

Fotografisano u Klub Parlament

Kao i svaki put do sada već svima dobro poznat Deejay Architect će doprineti tome da se klub Parlament trese u ritmu Trap, Twerk, R&B, Hip-Hop, Dancehall, Baile Funk-a, Reggaetona, Moombahtona...Jedno je sigurno, čekaju vas setovi puni energije koju će klub preneti na vas sve!

PARLAMENT

Fotografisano u Klub Parlament

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice –beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com