Fensi Kafana, vesti

Provod u Fensi Kafani ove nedelje.

Kafana Fensi Kafana, osim što pruža nezaboravno iskustvo u prelepom ambijentu na vodi, uvek je dobro mesto za lud provod i sa razlogom nosi titulu jedne od najposećenijih beogradskih kafana. Razlog za to je, između ostalog, uvek kvalitetan muzički program.

Ova sreda rezervisana je za Grandove zvezde koje uvek rado nastupaju u Fensi Kafani. Gosti će moći da čuju mladog pevača Dragija Domića, koga nazivaju naslednikom Šabana Šaulića. On će binu deliti sa talentovanom Jelenom Kostov, što garantuje dobar provod. Publiku će iste večeri zabaljvati i Andreana Čekić, čiji je hit „Neraspoložena“, za koji je nedavno snimila spot, sve popularniji.

fensi kafana

Slikano u Kafana Fensi Kafana

Već u četvrtak, 4. Jula, kafana Fensi Kafana ponovo će biti scena Mire Škorić. Pored standardnog repertoara, Mira će pevati i hitove sa svog nedavno objavljenog albuma. Ko nije posetio njen nastup prošlog četvrtka, u našoj galeriji može pogledati šta je poropustio, a zatim i rezervisati svoje mesto.

fensi kafana

Slikano u Kafana Fensi Kafana

Petak će u Fensi Kafani sa vama provesti zvezda Granda, Jelena Gerbec, koja uvek napravi fenomenalnu atmosferu. Publika će moći da uživa u njenoj baladi „Ovo je vreme nevreme“, ali i mnogim drugim hitovima.

Ove subote u kafani Fensi Kafana, kao što su redovni gosti već navikli, nastupaju Sanela i Neša.

Vaš portal Beograd Noću uvek je tu da Vam olakša snalaženje u burnom noćnom životu Beograda. Kao i uvek, rezervacije za sva dešavanja u Fensi Kafani možete izvršiti upravo ovde. Putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

beogradnocu.com