vesti

Provod u Kućerku bezbedan po vaš džep.

Ukoliko se pitate gde provesti hladni januar na najbolji mogući način, beogradnocu.com je tu da vam preporuči. I to mesto sa toplim ambijentom, prijateljskim raspoloženjem i najprijateljskijim cenama. Naravno, u pitanju je popularna prestonička kafana Kućerak, koja vas iz nedelje u nedelju sve više oduševljava.

kafana Kućerak

Fotografisano u Kafana Kućerak

U petak 17. januara u kafani Kućerak očekuje vas nastup fantastičnog sastava Apollo Bend, koji vas neće ostaviti ravnodušnim. Već prvom pesmom probudiće sve vaše emocije i dirnuti vas pravo u srce. Pripremite se na sevdah, ali i na mnoge nagrade i iznenađenja. Sve pripadnice lepšeg pola ovog petka u kafani Kućerak biće darivane medovačom dobrodošlice, dok će sve rakije biti dostupne po ceni od samo 110 dinara.

Međutim, to nije sve! Očekuju vas i sniženja bogate ponude koja obuhvata Johnnie Walker, Smirnoff vodku i Ballantines, koji će vam biti dostupni za svega 140 Din. Kućerak Belo vino sa kiselom vodom 0,7 biće dostupno za 650 dinara, kao i Kućerak Crno vino. Ne propustite jedinstveno uživanje.

kafana Kućerak

Fotografisano u Kafana Kućerak

Ukoliko kojim slučajem propustite petak u kafani Kućerak, u subotu 18. januara takođe vas očekuje neponovljivi Apollo Bend, kao i sve vrste rakija dostupne po ceni od 110 dinara. Kao i u petak Johnnie Walker, Smirnoff vodka i Ballantines koštaće 140 dinara, dok će Kućerak vino biti 650 dinara.

Ne zaboravite da pogledate i našu galeriju jer upravo ona krije dokaze najboljeg provoda u Beogradu, i koja će vam svakako pomoći pri izboru idealnog mesta za vaš provod. Fotografi portala beogradnocu.com rado se provode u kafani Kućerak, stoga i veliki deo naše galerije zauzimaju fotografije iz ovog izuzetnog mesta. Proverite zašto!

kafana Kućerak

Fotografisano u Kafana Kućerak

Za sva predstojeća dešavanja u u kafani Kućerak rezervacije možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Pratite nas i prvi ćete saznati sve bitne informacije vezane za noćni život Beograda!

 

beogradnocu.com