Fensi Kafana, vesti

Provod uz Jelenu Gerbec i ove srede!

I ove srede atraktivna pevačica Jelena Gerbec održaće nastup u popularnoj prestoničkoj Fensi kafani. Pored spektakularne Jelene koja ostavlja bez daha i muški, ali i ženski deo publike, veče će upotpuniti i fanstastični Balkan Bend. Sudeći po dosadašnjim nastupima ove uigrane ekipe, očekuje vas neponovljivi provod, koji zaista ne smete propustiti!

Fensi kafana

Fotografisano u Kafana Fensi Kafana

Ova harizmatična devojka iz nastupa u nastup dokazuje da njena karijera tek počinje, odnosno da od nje možemo očekivati mnogo više. Izvanredan izgled, specifičan stil i zaista fenomenalni vokal ono su što Jelenu čini izuzetno traženom. Energija koju prenosi na publiku je neverovatna, stoga su svi njeni nastupi izuzetno posećeni.

Fensi kafana

Fotografisano u Kafana Fensi Kafana

U Fensi kafani do kraja nedelje, takođe spektakularan provod. Četvrtak 3. oktobar rezervisan je za nastup velike zvezde naše estradne scene, neponovljive Jasne Milenković Jami. Nezaboravno se možete provesti i uz Katarinu Živković i Fensi Bend, koji nastupaju svakog petka. U subotu će nastup održati Nenad Cvijetić i Sanela, poznati po fenomenalnoj atmosferi. Nedelja, kao što ste već navikli, je dan kada vas zabavljaju atraktivna Andreana Čekić i Kosmajac.

Fensi kafana

Fotografisano u Kafana Fensi Kafana

U iščekivanju srede sa Jelenom Gerbec i Balkan bendom pogledajte našu galeriju. Fotografi portala beogradnocu.com zabeležili su najinteresantnije momente vašeg provoda u Fensi kafani.

Putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online možete izvršiti rezervacije za nastupe Jelene Gerbec koja vas na ovom mestu zabavlja svake srede, ali i za sva najavljena dešavanja u Fensi kafani. Rezervacije su obavezne zbog neverovatno velikog interesovanja.

 

beogradnocu.com