vesti

Provod za Novu godinu uz Central Palace.

Najelitniji i najsofisticiraniji doček Nove godine na Balkanu, organizuje Central Palace u Zepter event centru. Zepter event centar je glamurozni kongresni kompleks u centru Beograda. Provedite se nezaboravno za samo 32€, što podrazumeva all Inclusive ponudu, odnosno neograničenu besplatnu kozumaciju preko 20 vrsta pića cele večeri.

Central Palace

Pravoj senzaciji doprineće Adil, trubači, The Beatshakers, Dj Mirko,Dj Meex, Dj Playa, Dj Gru i mnogi drugi. Prostor će biti opremljen savremenom rasvetom, kvalitetnim zvukom ogromnih razmera, savremenim nameštajem i svim sadržajima prilagodjenim standardima vrhunskog svetskog dogadjaja. Jedna od najvećih i najlepših četvorospratnica za organizovanje najrazličitijih dogadjaja vodećih svetskih brendova predstavlja pravi izbor kada je u pitanju doček 2014.

Central Palace

Cene rezervacija za doček Central Palace u Zepter Event Centru: Barski sto 15e ili 20e, u zavisnosti od položaja. Zatim barski sto sa flašom domaćeg pića 25e, barski sto sa flašom stranog pića 35e, separe mali 130e, uz flašu stranog pića po izboru, zatim separe veliki 200e, gde dobijate 2 flaše stranog pića po izboru. U ponudi su i vip separe od 350e, sa 2 flaše stranog pića po izboru, šampanjac Moet i sa hranom, kao i kraljevski separe od 500e, sa 3 flaše po izboru i šampanjac Moet i sa hranom.

Central Palace

Rezervišite svoje mesto za najluđu noć u Central Palace-u, a to možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com. Svoj najluđi provod možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Vršimo besplatnu dostavu karata na željenu adresu, bilo da živite u inostranstvu, ili u Srbiji. Takođe, postoji i mogućnost plaćanja i preko računa.
Vaš beogradnocu.com biće sa vama i u najluđoj noći.

 

beogradnocu.com