Najave, Summer Stage BitefArtCafe, vesti

Provod za one sa istančanim ukusom.

Večeras vas u klubu Bitef Art Cafe Summer Stage očekuje nastup The Gift je bend koji je već više od decenije i po, novosadski kaver bend koji pleni klubsku publiku svojim autentičnim nastupom. Bogat repertoar benda zaista pokriva ono što smo oduvek želeli da čujemo: Morrissey,Pulp, Radiohead, Joy Division, Bowie, Placebo, Blur, Soft Cell, Pet Shop, Boys, Nick Cave, The Cure i mnogi druge sjajne stvari.

Bitef letnji

Fotografisano u Klub Bitef Art Cafe Summer Stage

Petak je dan za komediju, Nenad Danilović koji se Stand up komedijom bavi, po sopstvenom priznanju, od kad se rodio. Prirediće vam zabavu koju ćete pamtiti i nasmejati vas do suza. Autor je i izvođač moderne šansone “Kamičak i bjela roljetna". U petak je sa vama i Makao bend, jedan od bendova koji ima najduži staž u ovom klubu. Makao uvek pokrene svaku osobu u klubu i od publike napravi celinu, koja zajedno sa bendom đuska, skače i peva.

letnji bitef

Fotografisano u Klub Bitef Art Cafe Summer Stage

U subotu vas čeka sjajna zabava "Girls, boys & toys, sviraće vam svašta i uspeti da pogode sve  što volite. Ako želite da čujete kako devojke iz GBT pevaju, đuskaju, repuju i izvode pesme poput Breathe i Smack my bitch up, potpuno ravnopravno, ako ne i bolje od mnogih muških vokala, vidimo se ove subote.

Letnji Bitef

Fotografisano u Klub Bitef Art Cafe Summer Stage

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com