Premijera, vesti

Provod za pamćenje.

Blizanci Aleksandar i Đorđe Rakić su sinoć napravili provod za pamćenje u kafani Premijera. To i jste bila njihova premijera u ovoj kafani gde su nastupali zajedno sa svojom prijateljicom i koleginicom Sandrom. Napunili su kafanu gostima koji su pevali i igrali do četiri ujutru, tako da su položili ispit i sada će zvanično biti domaćini četvrtkom u ovoj kafani.

Provod

Slikano u Kafana Premijera

Provod

Slikano u Kafana Premijera

Ekipa sajta beogradnocu.com razgovarala je sa Aleksandrom Rakićem i napravila jedan ekskluzivni intervju samo za vas.

Kako je bilo na vašem prvom nastupu u kafani Premijera?

Uh bilo je puno ljudi. Bilo je super, moram da priznam da sam za prvi put oduševljen baš kao i moj brat. Pevali smo od 10 uveče do 4 ujutru sa jednom pauzom od pola sata i bilo je odlično.

Kako ste se snašli sa Sandrom, s obzirom da je i njoj ovo bio premijeran nastup u kafani Premijera?

Mi smo i ranije nastupali zajedno, tako da je odlično prošlo. Ona je naša Valjevčanka i dugo se znamo, tako da smo već uigrani. Sandra je takođe veoma vredna i studira bezbednost, tako da sa njom nema šale. – rekao je kroz osmeh Aleksandar.

Zbog čega bi ljudi trebalo da dolaze na vaše nastupe?

Mi se veoma razlikujemo od drugih bendova. Prva razlika je u tome što nije baš svakidašnje da neki bend čine blizanci, zatim po repertoaru i tome što se muzički obrazujemo i samo sviramo i pevamo.

Šta najvše volite da pevate?

Poštujemo Tošeta Proeskog, Čolu, Željka Joksimovića, a volimo da zapevamo pesmu "Nakon svih ovih godina" od Bjelog Dugmeta.

Šta vi privatno volite da slušate?

Uglavnom stranu muziku. Moj favort je svakako Sting.

Kakvi su vam dalji planovi kada je reč o muzici?

Đorđe i ja planiramo da snimimo duet, i to će biti prva stavr na estradnom nebu. A želja nam je da za dve, tri godine objavimo i prvi album.

Iako su veoma mladi, i imaju samo dvadeset i jednu godinu, nismo mogli da ih ne pitamo za ljubav.

Brat ima devojku, a ja trenutno nemam.

Znači raspisujemo konkurs za devojku?

Pa može.

I eto, konkurs je raspisan, tako da devojke, imate vremena do četvrtka da se spremite i pokušate da osvojite srce ovg šarmantnog Valjevčana samo u kafani Premijera.

Sajt beogradnocu.com zna gde će oni biti sigurno ovog četvrtka i to ćemo podeliti sa vama. Dakle kafana Premijera, četvrtak u 22 časa. Očekuje vas ludi provod i naravno fotreporteri našeg sajta. Uživajte! Do tada sve slike od sinoć pogledajte na kafana Premijera galerija.

 

beogradnocu.com