Lepeza u Perperu, Najave, vesti

Provod za svaki dan.

Kafana Lepeza u Perperu ima provod kakav tražite. Tokom cele nedelje u ovoj kafani čeka vas najbolji kafanski štimung koji se ne zaboravlja.

Kafana Lepeza u Perperu

 Fotografisano u Kafana Lepeza u Perperu

Večeras je sa vama Zvezda Granda Joca Stefanović, koji će podići atmosferu do maksimuma, sutra je za najbolji provod zadužena Maja Nikolić koja tradicionalno ima fenomenalne nastupe, a u četvrtak svojim glasom vas osvaja plavokosa Mirjana Mirković.

Kafana Lepeza u Perperu

 Fotografisano u Kafana Lepeza u Perperu

Kafana Lepeza u Perperu je najmeračkija kafana u gradu, u njoj je sve vrhunsko i sve po vašem taktu. Vikend u kafani Lepeza u Perperu je čaroban, u petak kao idealno zagrevanje pred najluđe provode čekaju vas Bota i Dijamanti, a u subotu totalno ludilo uz Igor X i Trbušne Plesačice. Nededelja je rezervisana za Srećka Krečara. Koji god dan da izaberete u kafani Lepeza u Perperu provešćete se kao nikada do sad.

Kafana Lepeza u Perperu

Fotografisano u Kafana Lepeza u Perperu

Kafana Lepeza u Perperu je sedmodnevno kafansko ludolo. Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com