vesti

Provodi pod fenjerom.

Kafana Fenjer je svetlost vašeg kafanskog smisla, sa ovom kafanom zimske noći nikada neće biti hladne. Fantastična muzika, vrela atmosfera i pravi kafanski šmek oduševiće sve koji pate za dobrim starim kafanksim provodom. Kafana Fenjer svake noći obezbeđuje poklone za sve one koji su rešili da sa njom proslave bitan događaj. Sutra pod fenjerom najboljeg provoda nastupaju Martin Ajdarević i Fenjer Bend, sa njima dosada bira drugu stranu ulice. Sa kafanom Fenjer imaćete jedan novi pogled na kafanski svet, dubok, pijan i raspavan, pa recite ima li šta bolje.

kafana Fenjer

Fotografisano u Kafana Fenjer

Subotom u kafani Fenjer apsolutno najveseliju zabavu dobijate uz Absolute Band u sastavu pevač na gitari, pevačica i klavijaturista. Pop, rock, folk, domaći i strani hitovi su na meniju ovog sjajnog sastava kome nema mane.

Kafana Fenjer zna koliko volite promocije i ovoga puta nije se štedela, te je za sve one koji smisao kafanskog postojanja nalaze pod najveselijem fenjerom u gradu pripremila vrhunsko iznenađenje, petkom dobijate ni manje ni više nego čitav bokal rakije po želji za svega 1000 dinara. Kafana Fenjer je pravo otkrovenje za sve koji obožavaju kafanski provod, kao i za one koji lepotu noćnog života tek upoznaju.

kafana Fenjer

 Fotografisano u Kafana Fenjer

Kafana Fenjer je uvek dobra adresa za sve parove koji traže svoj zaljubljeni kutak, za sve istinske boeme i boeme u pokušaju. Kafana Fenjer je onaj istinski užitak za kojim je Beograd tragao svih ovih godina i koji će postojati dok god je neispevanih pesama i nerazbijenih čaša, pa makar se sav kafanski smisao sjurio pod jedan fenjer onaj zbog kojeg vredi živeti život boema.

kafana Fenjer

Fotografisano u Kafana Fenjer

Kafana Fenjer je uzdanica vaših raspevanih noći, ne plašite se da doživite sudbinu pravih boema, za početak svog dugog i veselog boemskog života rezervišite kafansku poentu svih budnih noći putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Mi za vas pripremamo najnovije i najatraktivnije informacije o noćnom životu Beograda.

 

beogradnocu.com